Ultima oră
Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO 

Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO
Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO EXCLUSIV Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului
VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele” VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele”
VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin
VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare” VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare”

FRF a făcut anunţul! Cine este "tricolorul" lunii februarie

Superliga Publicat pe 6 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21515406/1/romania-kosovo-preliminariile-c-e-2024-12-09-2023-1.jpg

Timp de cinci zile, fanii au votat cine este cel mai bun tricolor al lunii februarie, pe baza evoluţiilor de la echipele de club.

Florinel Coman, "tricolorul" lunii februarie

Florinel Coman are un parcurs de senzaţie în acest sezon pentru FCSB. Şeptarul liderului din Superliga este golgheterul campionatului, alături de Darius Olaru, cu 14 goluri marcate şi 8 pase decisive livrate în 26 de meciuri jucate în acest sezon.

Datorită prestaţiilor bune pe care atacantul le-a avut în actuala ediţie de campionat, Florinel Coman a fost votat tricolorul lunii februarie, conform anunţului făcut de Federaţia Română de Fotbal. Alături de Florinel, au mai fost nominalizaţi alţi 3 fotbalişti.

Clasamentul pentru trofeul "Tricolorul lunii februarie"

  1. Florinel Coman 80% (10 puncte)
  2. Valentin Mihăilă 11,2% (6 puncte)
  3. Olimpiu Moruţan 7,3% (3 puncte)
  4. Daniel Bîrligea 1,5%

Ce a spus Adrian Ilie despre Coman

”Am vorbit cu cei de acolo şi l-au analizat. Extrema lor, Silas, are o ofertă foarte mare, de 60 de milioane de euro, din Arabia Saudită, şi se gândesc că Florinel Coman ar putea fi omul care să ocupe banda stângă la Stuttgart, având în vedere şi suma lui de transfer.

Sigur mai sunt 2-3 pe listă. Are aceleaşi calităţi ca Silas, are viteză, loveşte mingea cu piciorul drept, intră în combinaţii... Clar îi mai trebuie puţină forţă, dar are calităţile necesare să joace în campionatul Germaniei.

Nu ştiu dacă a venit cineva să discute cu el. E exploziv şi marcheză. Poate să câştige fără probleme 100.000 de euro pe lună”, a spus Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele