Ultima oră
VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Fostul mare fundaş al Rapidului crede că "giuleştenii" pot cuceri titlul în acest sezon: "Avem şanse mari"

Superliga Publicat pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21488103/3/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-3-02-2024.jpg

Rapid aşteaptă cu nerăbdare cel de-al patrulea titlu din istorie, după ce ultimul a fost cucerit în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Trupa lui Bergodi a început cum nu se poate mai bine acest an şi a obţinut maximum de puncte din primele 3 etape de la reluarea campionatului. În momentul de faţă, Rapid se află pe locul 3, la 9 puncte de liderul Superligii, FCSB.

Ştefan Nanu, fostul mare fundaş al Rapidului, crede că "giuleştenii" au toate şansele să cucerească un nou titlu de campioană în acest sezon. Nanu a simţit cum e să devii campion în sezonul 1998/1999, atunci când a câştigat titlul cu Rapid.

„Să dea Dumnezeu să avem acelaşi parcurs până la final. Mi-aduc aminte de Mircea Lucescu, care spunea că rezultatul e cel mai important. Cine vrea spectacol să meargă la teatru. Cu ce te încălzea dacă aveai 6 bare şi 7 ocazii şi pierdeai 1-2? Statistica care contează la final este rezultatul.

E o echipă frumoasă, dar care nu e omogenă. Sunt foarte mulţi jucători noi, care trebuie omogenizaţi, dar ce e important e că am început bine, suntem în grafic, campionatul se joacă când se înjumătăţesc punctele.

 

Mai sunt etape. Important e ce facem acum, la CFR, dacă venim cu punct sau puncte. Dacă o să câştigăm la CFR, avem şanse mari să ne batem la campionat.

De ce să nu luăm campionatul? Am văzut şi Steaua aseară. Într-adevăr a jucat cu Farul, o echipă bună, dar s-au pierdut puncte. Rezultatele bune aduc atmosferă, buna desfăşurare a antrenamentelor, spiritul de echipă, de ce nu?.

Se înjumătăţesc punctele şi zic că Steaua se va mai încurca. Mai sunt multe etape din acest sezon regulat şi apoi vine play-off-ul. E Rapid, CFR Cluj, Craiova, FCSB. Să vedem cine mai urmează. Mai sunt 7 jocuri, 21 de puncte puse în joc, orice e posibil” , a declarat Nanu pentru Fanatik.

Ştefan Nanu a jucat timp de doi ani în Giuleşti, între 1997 şi 1999. La finalul anilor ’90, când s-a şi transferat în Olanda, la Vitesse Arnhem, fostul jucător al Rapidului a bifat şi 7 selecţii pentru prima reprezentativă a României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele