Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

FCSB, interesată de fundaşul leton Marcis Oss. Totul despre apărătorul dorit de Gigi Becali

FCSB Publicat pe 20 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21233026/1/gigi-becali-2023-1.jpg

FCSB vrea să formeze un lot solid pentru sezonul următor de SuperLiga României, care se va vedea în continuare pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro! Astfel, vicecampioana a pus ochii pe un fundaş străin, iar în perioada următoare e posibil ca mutarea să se oficializeze.

FCSB este interesată de un fotbalist născut în Letonia, Marcis Oss, în vârstă de 31 de ani, care acum evoluează în ţara natală, la formaţia RFS. În sezonul trecut, doar 10 partide a bifat.

Fanatik notează că echipa patronată de Gigi Becali îl doreşte, iar în perioada următoare vor avea loc discuţii în acest sens. În trecut, ”turnul de control”, de 1.92 m, a mai evoluat, printre altele, la FC Lugano sau FK Spartaks.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21233026/2/marcis-oss.jpg

Alex Băluţă, prezentat de FCSB!

Alexandru Băluţă a fost prezentat oficial de FCSB, luni, 19 iunie, în ziua în care a avut loc şi vizita medicală a vicecampioanei. Mijlocaşul a vorbit despre venirea la trupa bucureşteană.

Alexandru Băluţă a semnat pe 3 ani cu FCSB şi va purta tricoul cu numărul 25! Mijlocaşul s-a despărţit recent de formaţia maghiară Academia Puşcaş, chiar el anunţând acest detaliu la finalul lunii mai.

Mijlocaşul ofensiv a jucat în Bănie în perioada 2014-2018, fiind cumpărat de Slavia Praga apoi, pentru 2.3 milioane de euro. Ulterior, a trecut şi pe la Slovan Liberec, tot echipă din Cehia, iar acum s-a înţeles cu FCSB, rivala oltenilor.

Începe un nou capitol pentru mine. Sunt hotărât şi pregătit să ajut FCSB. E o provocare pentru mine. Asta mă motivează foarte tare. Îmi doresc din tot sufletul să luăm titlul şi să mergem în Conference League. E important să dau tot ce am mai bun pentru Steaua şi să am cel mai bun randament. Ştiu ce va urma aici, ştiu că nu va fi uşor. E o presiune mare. Sunt profesionist.

Mereu mi-am câştigat respectul prin muncă. Vreau să am un parcurs cât mai bun aici. Am semnat pe 3 ani şi mă concentrez aici. Pot juca pe orice poziţie de la mijloc în sus. Nu am venit ca titular. Trebuie să demonstrez. Totul depinde de mine şi de deciziile mele, de ce voi face la antrenamente.

O să încerc să vorbesc pe teren. Va fi un sezon dificil. Va fi un campionat disputat. Cu toate echipele va fi greu.

S-au spus multe despre mine. A fost o lipsă de respect faţă de mine şi faţă de ce am făcut la Craiova. Am ales ce e mai bine pentru mine şi familie. Nu au fost oferte egale. Nu a existat niciun echilibru între oferta de aici şi cea de la Craiova. Nici financiar, nici din punct de vedere al efortului. Am simţit că sunt dorit mai mult aici. Oamenii au fost OK cu mine, mi-au dat timp, pentru că nu era o decizie uşoară. Nu au pus presiune. Şi-au dorit foarte mult să vin aici şi au făcut toate eforturile. E o diferenţă foarte mare. Atitudinea Craiovei nu a fost una serioasă. M-am simţit subestimat. S-au spus multe lucruri. Nu am fost luat în serios. Am crezut că va fi uşor să mă aducă înapoi. Apoi, după ce tot ce s-a pus... Am fost mereu într-o relaţie bună cu Mihai Rotaru. Dar până la fapte mai e mult. A fost dezamăgitor. Nu mă aşteptam la asemenea reacţii, duse la extrem”, a spus Băluţă

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele