Ultima oră
Totul s-a întâmplat în partida arbitrată de Marian Barbu! Fanii au scăpat de sub control în meciul Real Sociedad - Anderlecht Totul s-a întâmplat în partida arbitrată de Marian Barbu! Fanii au scăpat de sub control în meciul Real Sociedad - Anderlecht
„A fost portar la faza asta”. Darius Olaru, pus la punct în urma cartonaşului roşu, din meciul cu PAOK. „Potoleşte-te odată! Învaţă ceva!” | EXCLUSIV VIDEO „A fost portar la faza asta”. Darius Olaru, pus la punct în urma cartonaşului roşu, din meciul cu PAOK. „Potoleşte-te odată! Învaţă ceva!” | EXCLUSIV VIDEO
„Veţi merge cu echipa şi în celelalte deplasări europene?”. Gigi Becali a răspuns fără să stea pe gânduri | EXCLUSIV „Veţi merge cu echipa şi în celelalte deplasări europene?”. Gigi Becali a răspuns fără să stea pe gânduri | EXCLUSIV
FCSB i-a pus pe „jar” pe jurnaliştii greci după ce a produs surpriza chiar pe terenul lui PAOK FCSB i-a pus pe „jar” pe jurnaliştii greci după ce a produs surpriza chiar pe terenul lui PAOK
Editorial Vlad Măcicăşan | Antijocul e frate cu românul Editorial Vlad Măcicăşan | Antijocul e frate cu românul
Ronaldinho va participa în noiembrie la un meci caritabil Franţa - Brazilia, la Angers Ronaldinho va participa în noiembrie la un meci caritabil Franţa - Brazilia, la Angers

FCSB i-a pus pe „jar” pe jurnaliştii greci după ce a produs surpriza chiar pe terenul lui PAOK

Europa League Publicat astăzi, 10:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21754329/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-3.jpg

 

 

FCSB a învins-o pe PAOK, scor 1-0, joi seară, la Salonic. Campioana României a terminat etapa a doua din faza principală Europa League pe poziţia a patra.

Golul victoriei a fost înscris de Bîrligea, după o fază superbă realizată de Olaru, la ultima fază a primei reprizei.

După 2 meciuri jucate în a cea de-a doua competiţie europenă intercluburi, „roş-albaştri” au maximum de puncte şi pot visa frumos la calificarea în primăvara europeană.

Trupa pregătită de Răzvan Lucescu nu a putut profita de avantajul omului în plus pe care l-au avut timp de o repriză, astfel că PAOK a pierdut surprinzător pe teren propriu.

Presa din Grecia nu s-a ferit de cuvinte după acest eşec pe care l-au numit unul de-a dreptul dureros.

”PAOK şi-a continuat rezultatele nereuşite şi performanţele ineficiente. PAOK nu a putut profita de superioritatea din teren în faţa Stelei Bucureşti (n.r. FCSB) şi, în cele din urmă, a suferit o înfrângere dureroasă cu 0-1, pe 'Toumba'. Cu zece jucători din minutul 56, românii au jucat în inferioritate numerică după eliminarea lui Olaru.

Razvan Lucescu a aliniat jucătorii în sistemul 4-2-3-1, în timp ce Elias Charalambous a ales o formaţie de joc similară.

Jocul a fost oarecum haotic şi deschis de la început, chiar dacă cele două echipe nu au găsit cele mai bune căi de a ajunge în zona adversă. Desigur , PAOK a fost cea care a avut mai mult timp posesia, dar şi echipa care a iniţiat mai multe atacuri.

Până la finalul primei reprizei, gazdele şi-au sporit eforturile pentru a deschide scorul, însă PAOK nu a găsit plasa pentru a marca. Steaua (n.r. FCSB)a reuşit, însă, să facă acest lucru la finalul primei părţi. În minutul 45+8, Olaru a trecut de Michailidis, i-a pasat lui Bîrligea, iar fotbalistul din urmă a făcut 0-1, după un gol marcat din careu.

Portarul Stelei (n.r. FCSB), Târnovanu, a făcut un joc excelent şi a avut răspuns la marile oportunitaţi ale jucătorilor de la PAOK. Adevărul este că de la PAOK, singurul care a evoluat la un nivel decent a fost Ozdoev.

Meciul a fost decis de faptul că PAOK a fost blocată şi nu a putut înscrie. Trupa din Salonic şi-a creat multe ocazii, dar nu a făcut cel mai important lucru, acela de a trimite mingea în plasă”, au notat jurnaliştii greci, potrivit sportal.gr.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele