Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

FC Voluntari l-a transferat pe Lukas Droppa şi s-a despărţit de Adi Popa

FC Voluntari Publicat pe 30 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19838015/1/rps3696.jpg

Lukas Droppa, fotbalist din Republica Cehă, s-a alaturat echipei FC Voluntari, a anunţat, miercuri, gruparea din Pipera.

Mijlocaşul central, în vârstă de 31 de ani, a evoluat ultima dată la Gaz Metan Mediaş şi a mai îmbrăcat în cariera sa tricoul unor echipe precum Sparta Praga U19, Graffin Vlasin, Banik Ostrava, Slask Wroclaw, Pandurii Târgu Jiu, Tom Tomsk, Slovan Bratislava şi Şahtior Karandi.

Droppa va purta numărul 6 pe echipamentul de joc la noua lui echipă.

FC voluntari a mai anunţat că a reziliat, de comun acord, contractul cu jucatorul Adrian Popa. El a evoluat pentru echipa ilfoveană în 8 partide, reuşind să marcheze de două ori.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele