Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

EXCLUSIV | Lecţie de modestie predată de Eric, brazilianul care a cucerit Casa Liga 1. Mijlocaşul ofensiv al Voluntariului şi-a stabilit planurile după retragere

FC Voluntari Publicat pe 25 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19828773/1/rps8907.jpg

Brazilianul lui FC Voluntari, Eric a predat o adevărată lecţie de modestie. Ajuns la 35 de ani într-o carieră în care a strălucit la Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu şi Viitorul Constanţa şi considerat de mulţi suporteri şi specialişti cel mai bun fotbalist străin care a evoluat în Casa Liga 1, mijlocaşul ofensiv evită să se compare cu alţi jucători. Eric este doar fericit că a reuşit să facă oameni fericiţi prin talentul său.

”Eu mă simt onorat când spune cineva că am fost cel mai bun sau unul dintre cei mai buni. La fel ca în cazul lui Messi şi Ronaldo, nu îmi place să fac comparaţii. Eu am încercat să fac oamenii fericiţi cu talentul meu. E greu în Romania, avem mulţi jucători talentaţi. Eu când eram mic îmi doream să joc la Real Madrid. E greu pentru că trebuie să alegi dacă la finalul carierei vrei sa fii ”vedetă” sau să faci ceva bine.”, a declarat Eric, la emisiunea Fotbal Look.

Eric a fost sincer şi a recunoscut că după ce se retrage îşi doreşte să nu mai audă de fotbal pentru cel puţin un an. Brazilianul care a obţinut cetăţenia română şi care regretă că nu a evoluat pentru România s-ar vedea cel mai potrivit să îi iniţieze pe cei mici în tainele fotbalului.

”Vreau pace. Vreau un an să nu mai aud de fotbal. Cred că singurul lucru care mi-ar plăcea imediat ar fi să antrenez copiii. Nu am alt viitor după ce mă las în afară de a lucra cu copiii.”, ne-a mărturist sincer Eric.

Cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc le-a transmis, de asemenea, un mesaj de Crăciun spectatorilor posturilor de televiziune Look Sport şi cititorilor site-ului www.looksport.ro: ”Vă urez sărbători fericite! La mulţi ani frumoşi! Sperăm cu toţii ca anul 2021 să fie cel mai frumos din vieţile noastre. Sper ca anul 2021 să fie un an perfect pentru fotbalul românesc. Şi fericire vă doresc! La mulţi ani şi sărbători fericite vă doresc!”.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele