Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 16:45, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 16:45, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Karl-Anthony Towns, starul echipei Minnesota Timberwolves, transferat la New York Knicks fără să fie anunţat Karl-Anthony Towns, starul echipei Minnesota Timberwolves, transferat la New York Knicks fără să fie anunţat
Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă
Şase jucători de la academia federaţiei din Nepal, daţi dispăruţi după o alunecare de teren Şase jucători de la academia federaţiei din Nepal, daţi dispăruţi după o alunecare de teren
Reacţia lui Jannik Sinner, după apelul WADA în cazul său de dopaj. Cât ar putea fi suspendat Reacţia lui Jannik Sinner, după apelul WADA în cazul său de dopaj. Cât ar putea fi suspendat
Cine va arbitra meciul din Superliga, Sepsi - FCSB! Alegere interesnată Cine va arbitra meciul din Superliga, Sepsi - FCSB! Alegere interesnată

EXCLUSIV | Cristi Dulca, de părere că Deian Sorescu îi va lua faţa lui Vali Creţu în primul 11 al FCSB-ului: ”Centrează mai bine”

FCSB Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20991483/1/rps8800.jpg

Deian Sorescu a venit la FCSB pentru un post de titular, iar multe voci din fotbalul românesc încep să îşi dea cu părerea în privinţa poziţiei pe care o va avea fostul jucător de la Dinamo, poate cel mai important transfer din fotbalul românesc din această iarnă. Cristi Dulca şi Răzvan Pleşca au comentat, în platoul emisiunii Fotbal Show, rolul pe care Sorescu îl poate avea.

Amândoi au ajuns la concluzia că fotbalistul adus din Polonia va evolua pe postul de fundaş dreapta, să îi ia locul lui Vali Creţu, precizând şi argumentele pentru care Sorescu va juca în faţa mai vechiului fotbalist al FCSB-ului.

Dulca a adus un argument simplu, acela că Sorescu este mai bun la centrările din benzi.

Cristi Dulca: ”Probabil va juca fundaş dreapta Sorescu. Trebuie să joace foarte bine însă, pentru a fi titular la FCSB. La Creţu, dacă îi reproşez ceva ca antrenor, e că nu centrează foarte bine, dar ca implicare, dăruire, suflet, este peste Sorescu.

Creţu se zbate mult, se zbate pentru echipă, dar nu centrează mereu foarte bine, iar aici poate are un plus Sorescu”.

Răzvan Pleşca: ”Cred că poate juca doar fundaş dreapta Sorescu în condiţii normale, fără să fie accidentaţi, suspendaţi. Extremă dreapta joacă Miculescu sau Cordea, în partea cealaltă sunt Tavi Popescu şi Coman. Atunci, e lupta între el şi Vali Creţu, ca fundaş dreapta”.

Emisiunea Fotbal Show 

Basarab Panduru a scos şi el în evidenţă calitatea lui Sorescu la centrări

Basarab Panduru a avut un mesaj amuzant după ce mutarea s-a făcut, o paralelă cu ceea ce a declarat în urmă cu câteva luni Valentin Creţu, criticat pentru faptul că nu e exact la centrări. Din acest moment, bucureştenii pot beneficia de centrările lui Sorescu, apreciat pentru această aptitudine.

Acum, specialistul Basarab Panduru a punctat, sub formă de glumă, că FCSB l-a transferat pe David Beckham, făcând referire la Sorescu, numele englezului fiind pronunţat de Creţu în momentul în care era acuzat că nu poate avea centrări precise pentru colegii săi din careu.

În altă ordine de idei, strict la transferul lui Sorescu la FCSB, Panduru e convins că e o achiziţie bună.

Sunt surprins. Văd că s-a rezolvat, este un jucător bun. Unde va juca? Asta nu ştiu. Dacă rămâne Cordea, probabil că va juca fundaş dreapta. Vine cu un plus pentru FCSB, părerea mea! Pe mine mă surprinde faptul că a plecat din Polonia.

Are un avantaj mare: poţi să îl pui unde vrei, extremă stânga, fundaş dreapta etc. Momentan, FCSB cred că l-a luat pentru postul de fundaş dreapta.

Că tot zicea Creţu de centrări, că el nu e Beckham să pună mingea pe capul atacantului…

E, uite că acum a venit Beckham! Sorescu e un jucător care poate să centreze şi la FCSB chiar ai nevoie de centrări.

Compagno e un jucător cu o lovitură foarte bună de cap, dar nu prea dă goluri cu capul, pentru că nu centrează nimeni”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Paralela făcută de Creţu lunile trecute, când era ”certat” pentru centrările sale:

Am ajuns la o experienţă şi sunt un jucător echilibrat. Îmi fac singur autocritica. Niciodată nu m-am ascuns de joc, cine nu munceşte nu greşeşte.

Eu joc mult în faţă, defensiv nu cred că am avut probleme. Dar lumea vorbeşte numai de centrări, zici că sunt David Beckham să le pun în cap”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele