Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

EXCLUSIV | Ce l-a surprins pe MM Stoica în Farul - Unirea Slobozia. „E un lucru formidabil”

Superliga Publicat pe 12 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21666105/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024-7.jpg

Farul Constanţa, campioana României în sezonul 2022/2023, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de nou-promovata Unirea Slobozia, în primul meci al ediţiei 2024/2025 a Superligii.

Ialomiţenii au reuşit o mare surpriză în primul meci al sezonului din Superliga, iar MM Stoica s-a recunoscut surprins de felul în care a pregătit Adi Mihalcea partida contra „marinarilor”.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, oficialul FCSB-ului a vorbit despre felul în care a dominat meciul cei de la Unirea Slobozia.

„E o surpriză colosală, dar la cum jucat nu prea e o surpriză. Au avut ocazii mai multe cei la Slobozia, tranziţia pozitivă a celor de la Slobozia chiar a funcţionat perfect.

Ce mă miră e că nu era niciun jucător apărut acum în primul 11, Bălaşa, Merloi. Mihalcea îşi depună candidatura pentru antrenorul etapei, a gândit extraordinar meciul, la ce echipă a avut, alţii au jucat, alţii nu mai joaca de mult.

O echipă foarte, foarte bună, chiar i-am urmărit anul trecut şi orice echipa care intra în istorie face petrecere, dar după ei au mers în deplasare şi au bătut, au jucat corect toate meciurile. E un lucru formidabil”, a declarat MM Stoica, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele