Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Este Istvan Kovacs corupt? Fostul mare arbitru a dat verdictul

Superliga Publicat pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21485756/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-4-02-2024-1.jpg

Istvan Kovacs a ieşit în evidenţă în timpul partidei dintre Sepsi şi Universitatea Craiova, luând nişte decizii greu de înţeles.

Ion Crăciunescu, despre posibilitatea ca Istvan Kovacs să fie corupt

Istvan Kovacs a devenit unul dintre cei mai contestaţi arbitrii din România în urma deciziilor pe care le-a luat. Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru, a vorbit despre maniera de arbitraj a lui Kovacs şi a dat verdictul când a fost întrebat daca centralul care va fi la EURO 2024 este corupt.

„Nu ştiu, nu am niciun fel de probă să afirm aşa ceva. Chiar nu am niciun fel de probă şi nu pot să fac afirmaţii fără să probez. Ciudat pot să mă exprim, repet nu am văzut la unii arbitrii români aşa greşeli în alte vremuri, cu alţi oameni decât pe timpul acestui domn.

Multă lume spune că a făcut o obsesie pentru el, nu domne nu am făcut eu o obsesie. Nu înţelegeţi că nicio ţară din lume nu are un cetăţean străin la Comisia de Arbitrii preşedinte şi nu a avut niciodată în istoria fotbalului. Ăia care au fost prin alte ţări că Ucraina au fost instructori nu preşedinte al Comisiei de Arbitrii cum este Vassaras la noi.

Noi suntem singurii din lume care avem aşa ceva, cum să stai în Grecia şi să conduci arbitrajul din România. Este posibil să stai într-o ţară, să vezi ce fac alţii din altă ţară când tu stai acolo. Îţi provoacă o repulsie interioară pentru că am avut, cum domne nu avem români” , a declarat Ion Crăciunescu pentru FANATIK.

Kovacs şi Feşnic, liderii greşelilor de arbitraj

Arbitrii care s-au făcut cel mai mult de râs în acest sezon sunt Istvan Kovacs şi Horaţiu Feşnic. Cei doi sunt cei mai slabi arbitri pe care îi are prima divizie în acest moment, fiind liderii clasamentului, cu 11 mari erori de arbitraj.

Doar Kovacs a avut 6 erori în meciul Sepsi - Universitatea Craiova 1-3, cinci fiind pro Craiova!  Apoi Feşnic a mai strâns două erori în FCSB - Farul, 1-1. Podiumul erorilor este completat Radu Petrescu şi Marian Barbu, fiecare având câte patru erori importante.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele