Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Eşec clar pentru naţionala feminină de polo, în cadrul celui de al doilea meci de la Campionatul European

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21452464/1/rom-polo.jpg

Naţionala feminină de polo a României a fost învinsă sâmbătă, la Eindhoven, de reprezentativa Serbiei, scor 15-4, în al doilea meci din grupa C a Campionatului European.

Scorul pe reprize a fost 4-1, 4-1, 4-2, 3-0.

În cealaltă partidă de sâmbătă, în grupa C, Turcia – Cehia, scor 9-10.

În primul meci la CE din Olanda, tricolorele au pierdut cu Cehia, scor 12-13, iar în ultima partidă vor întâlni, duminică, Turcia.

Primele două clasate se califică în faza play-off a competiţiei, în care vor juca pentru calificarea în sferturile de finală.

În competiţia similară masculină, România joacă la Dubrovnik, iar duminică va disputa al doilea meci din grupa D, cu Slovenia. În primul a dispus de Olanda, cu 12-8. Din grupa D mai face parte Slovacia.

Campionatul European se desfăşoară între 4-16 ianuarie, la Dubrovnik/Zagreb (masculin), respectiv la Eindhoven (feminin).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele