Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Elias Charalambous i-a dat replica lui Gică Hagi după atacul la adresa FCSB-ului: „Toată lumea are o opinie!”

Superliga Publicat pe 13 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21666660/1/conferinta-presa-noi-veniti-fcsb-8-01-2024.jpg

În urmă cu doar câteva zile, Gigi Becal a dezvăluit că l-a dat gratis pe Radaslavescu la Farul, dar în cazul unui viitor transfer va primi 50% din suma pe care o va încasa echipa lui Hagi.

Astfel, Becali a reuşit într-un final să îl convingă pe Radaslavescu să plece. În urmă cu mai multe luni, finanţatorul a bătut palma cu Hermannstadt, iar mai apoi cu Poli Iaşi pentru împrumutul lui Radaslavescu, dar fotbalistul a refuzat de fiecare dată.

Probabil sătul de declaraţiile lui Becali, Radaslavescu a luat hotărârea să plece la clubul la care s-a lansat în fotbal, sperând să îşi revitalizeze cariera.

După ce s-a întors la Farul Constanţa, Gică Hagi a oferit mai multe declaraţii despre jucătorul său. El a lansat un atac la adresa celor de la FCSB.

Acum, Eliash Charalambous i-a dat replica „Regelui” şi a spus că Radaslavescu a avut şansele lui să demonstreze ce poate.

„A avut multe şanse, a jucat mult. N-a fost titular incontestabil, dar a jucat. Toată lumea are o opinie, noi vedem jocul în felul nostru, alţii îl văd în felul lor, nu judec pe nimeni, respect toate opiniile, dar nu vreau să discut despre lucrurile astea.

Sunt aici să vorbesc despre fotbal, despre echipa mea, nu o să judec alte echipe, să-mi dau cu părerea despre poziţiile pe care joacă jucătorii lor. În special pe domnul Hagi, o legendă a fotbalului românesc. Nu sunt persoana potrivită să-l judec, e o legendă, în respect, eu vreau să-mi fac treaba”, a transmis Elias Charalambous.

Declaraţiile lui Gică Hagi la adresa FCSB-ului

„La FCSB, nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naţionale şi juca în play-off. Nu ştiu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanţa. Încercăm să-l readucem la acelaşi nivel, dar va fi o muncă foarte grea. 

 

Trebuie să-l ridicăm foarte bine şi fizic, şi mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi. Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puţini la FCSB, ţinând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naţionale şi pe piaţa europeană. Era cel mai bun optar-decar de la loturile naţionale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp şi o să fiu mai tolerant”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele