Ultima oră
MotoGP va reveni în India abia în 2026 MotoGP va reveni în India abia în 2026
Mihai Stoica, ironie la adresa unor persoane din fotbal! "Deştepţilor ăstora" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica, ironie la adresa unor persoane din fotbal! "Deştepţilor ăstora" | VIDEO EXCLUSIV
Stadion nou în SuperLiga României! Proiect de anvergură: ”Va avea 25.000 - 28.000 de locuri” Stadion nou în SuperLiga României! Proiect de anvergură: ”Va avea 25.000 - 28.000 de locuri”
Tentativă de şantaj la adresa familiei lui Michael Schumacher. Trei suspecţi, trimişi în judecată Tentativă de şantaj la adresa familiei lui Michael Schumacher. Trei suspecţi, trimişi în judecată
LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a egalat, în urma unui contraatac perfect! Vezi programul complet al zilei LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a egalat, în urma unui contraatac perfect! Vezi programul complet al zilei
S-au convins de el după doar două meciuri! Ce au spus italienii despre Horaţiu Moldovan S-au convins de el după doar două meciuri! Ce au spus italienii despre Horaţiu Moldovan

Elias Charalambous a izbucnit după ce a fost întrebat dacă va rămâne la FCSB, în urma umilinţei cu Rapid: ”Cred că e prea mult!” | VIDEO

FCSB Publicat pe 27 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21211375/1/captura-ecran-868.png

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu, Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0.

În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34, partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde, FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. 

La finalul meciului, Elias Charalambous a oferit mai multe declaraţii. El a fost întrebat dacă mai rămâne la echipă, întrebare care a părut că l-a deranjat pe antrenor. 

”Cred că e prea mult!”

”A fost un meci slab pentru noi. Nu mă aşteptam să terminăm aşa sezonul. A fost o săptămână grea după înfrângerea cu Farul, dar nu e o scuză pentru prestaţia de astăzi. Vreau să-mi prezint scuzele în faţa fanilor care au venit la meci. Am spus că vom juca pentru ei, dar nu am făcut ce trebuie. Mii de scuze fanilor.

Întotdeauna există ziua următoare, e un rezultat prost, ne simţim rău, dar trebuie să continuăm.

Eu iau vina asupra mea, nu vreau să dau vina pe cineva. E responsabilitatea mea. Am spus ieri că sunt mândru de jucătorii mei şi acum nu pot să-i critic. Încă sunt mândru de ei. A fost o zi proastă, mergem mai departe.

Poate că în timpul săptămânii... Atmosfera a fost proastă în această săptămână, dar trebuie să mergem mai departe, să ne pregătim pentru sezonul următor.

Cred că e prea mult, întrebaţi prea mult, îmi puneţi mereu aceeaşi întrebare. E clar, nu trebuie să repet. Am spus-o ieri (n.r. la conferinţa de presă) că rămân”, a declarat Elias Charalambous, la finalul meciului cu Rapid. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele