Ultima oră
Marius Lăcătuş a descoperit secretul formulei magice a lui Mircea Lucescu: ”Pe asta mizează” Marius Lăcătuş a descoperit secretul formulei magice a lui Mircea Lucescu: ”Pe asta mizează”
Replica Elisabetei Lipă, după acuzaţiile venite de la Eduard Novak. „Traversează o perioadă în care memoria domniei sale nu se regăseşte în discursul său public” Replica Elisabetei Lipă, după acuzaţiile venite de la Eduard Novak. „Traversează o perioadă în care memoria domniei sale nu se regăseşte în discursul său public”
Leo Messi şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur: ”Merită mai mult decât oricine” Leo Messi şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur: ”Merită mai mult decât oricine”
Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul Hwang Ui-Jo. El este acuzat că şi-a filmat partenerele, fără consimţământul lor

Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul Hwang Ui-Jo. El este acuzat că şi-a filmat partenerele, fără consimţământul lor
Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a

Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a
Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici” Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici”

E gata! Mircea Rednic a câştigat procesul cu Dinamo! Suma pe care clubul din Ştefan cel Mare trebuie să i-o plătească tehnicianului

Superliga Publicat astăzi, 17:54
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21803878/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-12-05-2024-1.jpg

 

 

Mircea Rednic (62 de ani) a câştigat un proces pe care l-a intentat împotriva clubului Dinamo în anul 2021, atunci când acesta a stat 12 meciuri pe banca trupei din Ştefan cel Mare.

Motivul pentru care experimentatul tehnician a recurs la această acţiune este neplata celor 4 salarii din acel an.

Rednic pierduse iniţial procesul cu Dinamo în luna iunie, însă acesta a făcut apel şi a avut câştig de cauză.

În urma deciziei luate de Curtea de Apel Bucureşti, care i-a dat dreptate antrenorului de la UTA Arad, clubul Dinamo trebuie să îi plătească acestuia suma de 32.000 de mii de euro, adică cele 4 salarii restante.

Decizia instanţei este una definitivă şi irevocabilă.

”Admite apelul. Schimbă în totalitate sentinţa apelată, în sensul că – Admite contestaţia. Obligă administratorul judiciar la plată către contestator a sumei de 32.000 de euro cu titlul de creanţă curentă. Definitivă.

Pronunţatăă prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 16.10.2024”, se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele