Ultima oră
Marius Lăcătuş a descoperit secretul formulei magice a lui Mircea Lucescu: ”Pe asta mizează” Marius Lăcătuş a descoperit secretul formulei magice a lui Mircea Lucescu: ”Pe asta mizează”
Replica Elisabetei Lipă, după acuzaţiile venite de la Eduard Novak. „Traversează o perioadă în care memoria domniei sale nu se regăseşte în discursul său public” Replica Elisabetei Lipă, după acuzaţiile venite de la Eduard Novak. „Traversează o perioadă în care memoria domniei sale nu se regăseşte în discursul său public”
Leo Messi şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur: ”Merită mai mult decât oricine” Leo Messi şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur: ”Merită mai mult decât oricine”
Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul Hwang Ui-Jo. El este acuzat că şi-a filmat partenerele, fără consimţământul lor

Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul Hwang Ui-Jo. El este acuzat că şi-a filmat partenerele, fără consimţământul lor
Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a

Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a
Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici” Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici”

E gata! Gigi Becali, tun pe piaţa transferurilor! Patronul a pus 250.000 de euro pe masă pentru jucătorul pe care l-a dorit cu insistenţă, iar clubul şi-a dat acceptul

FCSB Publicat astăzi, 19:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21803918/1/profimedia-0791687751-1.jpg

 

 

Lukas Zima (30 de ani) a fost dorit cu insistenţă de Gigi Becali în ultima perioadă.

Deşi conducerea Petrolului ceruse 500.000 de euro pentru experimentatul portar, se pare că problemele financiare i-a făcut pe şefii de la Ploieşti să accepte jumătate din sumă pentru a-l lăsa pe Zima să plece.

Conform Fanatik, Gigi Becali a ajuns la un acord cu conducerea clubului de pe „Ilie Oană”, iar patronul FCSB-ului le va plăti celor de la Petrolul suma de 250.000 de euro pentru transferul lui Lukas Zima.

„Găzarii” au bătut palma cu FCSB pentru un contract de trei ani de zile, portarul urmând să primească un salariu de 10.000 de euro pe lună.

Lukas Zima se va bate pentru postul de titular cu Ştefan Târnovanu, titular incontestabil în poarta campioanei României.

Singurul impediment în plecarea jucătorului sunt salariile restante de la Petrolul Ploieşti, dar aceste lucruri se vor rezolva, iar transferul va avea undă verde.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele