Ultima oră
Kai Havertz este indisponibil pentru următoarele două meciuri ale naţionalei Germaniei Kai Havertz este indisponibil pentru următoarele două meciuri ale naţionalei Germaniei
VIDEO | Girona - Athletic Bilbao 2-1. Scenariu ireal în La Liga! Oaspeţii au ratat trei penalty-uri şi au fost învinşi în minutul 90+9 VIDEO | Girona - Athletic Bilbao 2-1. Scenariu ireal în La Liga! Oaspeţii au ratat trei penalty-uri şi au fost învinşi în minutul 90+9
”Mi-am îndeplinit obiectivul”. Valentin Suciu a schimbat radical faţa celor de la Sepsi ”Mi-am îndeplinit obiectivul”. Valentin Suciu a schimbat radical faţa celor de la Sepsi
Nicolae Stanciu, scut în jurul lui Darius Olaru. "Pot să îmi dau cu părerea" Nicolae Stanciu, scut în jurul lui Darius Olaru. "Pot să îmi dau cu părerea"
Gigi Becali l-a numit fricos pe jucătorul care a refuzat-o pe FCSB Gigi Becali l-a numit fricos pe jucătorul care a refuzat-o pe FCSB
Marius Măldărăşanu, discurs fără menajamente. ”Aş fi penibil să găsesc o scuză” Marius Măldărăşanu, discurs fără menajamente. ”Aş fi penibil să găsesc o scuză”

După aproape 3 ani, Lewis Hamilton a câştigat un Mare Premiu. Reuşita a venit chiar pe circuitul de casă

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21658873/1/profimedia-0887942355.jpg

Pilotul britanic Lewis Hamilton a câştigat duminică Marele Premiu al Marii Britanii la Formula 1, impunându-se pe circuitul de la Silverstone în faţa lui Max Verstappen.

Lewis Hamilton (Mercedes) a făcut faţă tuturor duelurilor şi a reuşit să bifeze a 104-victorie în Formula 1, prima după cea reuşită în decembrie 2021, în Arabia Saudită.

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) l-a atacat decisiv pe Lando Norris în turul 47 şi, în turul 48, l-a depăşit pe exterior şi campionul mondial a urcat pe locul secund. Locul al treilea i-a rămas lui Lando Norris (McLaren). Pe patru a venit Oscar Piastri (McLaren), în timp ce Carlos Sainz (Ferrari) a încheiat pe 5.

Lewis Hamilton este al şaselea pilot care câştigă o cursă de F1 în sezonul 2024. Pe primul loc în clasamentul general al piloţilor rămâne Max Verstappen.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele