Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

Dumitru Dragomir a dat verdictul după transferul făcut de Becali: ”Nu cred că este mai bun decât Tamm!”

FCSB Publicat pe 15 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21228622/1/fc-voluntari-petrolul-ploiesti-play-out-liga-1-orange-21-05-2016.jpg

Siyabonga Ngezana, un fundaş central în vârstă de 25 de ani, este primul transfer făcut de FCSB în perioada de mercato din această vară.

Mutarea pregătită de conducerea grupării ”roş-albastre” a fost anunţată chiar de către fostul club al apărătorului central sud-african, Kaizer Chiefs.

600.000 de euro este suma de transfer pe care o va plăti Gigi Becali pentru serviciile lui Siyabonga Ngezana.

Jucătorul aşteaptă să i se aprobe viza, după care urmează să zboare către Bucureşti pentru a efectua vizita medicală şi a semna contractul cu vicecampioana României.

Dumitru Dragomir a reacţionat după ce a auzit de transferul făcut de Gigi Becali. Fostul şef de la LPF consideră că jucătorii cu adevărat valoroşi costă de la 10 milioane de euro în sus. 

”Nu cred că este mai bun decât Tamm!”

”Nu cred că este mai bun decât Tamm. Nu cred că poate să aducă, la preţul ăsta, fotbalişti buni. Fotbaliştii buni sunt de la zece milioane în sus”, a spus Dumitru Dragomir, pentru PRO TV.

Ngezana a evoluat în 19 meciuri în campionat pentru Kaizer Chiefs, în sezonul recent încheiat, în care a marcat două goluri şi a încasat 5 cartonaşe galbene. 750.000 de euro este cota sa de piaţă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Siyabonga Ngezana a jucat doar pentru Kaizer Chiefs în cariera sa, la nivel de club, pentru care a strâns 123 de meciuri oficiale, 6 goluri şi o pasă de gol. El mai are o selecţie în naţionala U20 a Africii de Sud. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele