Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Dorinel Munteanu le-a pus gând rău celor de la Rapid: ”Asta nu ne împiedică cu nimic să intrăm şi noi în atmosferă!”

Superliga Publicat pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21480558/1/fc-cfr-1907-cluj-sc-otelul-galati-superliga-superbet-23-10-2023.jpg

Partida Rapid - Oţelul Galaţi, din runda 24 a Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Toate golurile şi fazele importante din partidele de Superliga vor putea fi văzute în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

Rapid vine după victoria la limită din etapa trecută, scor 2-1, în faţa lui Dinamo, meci în care a giuleştenii au obţinut victoria graţiei unui gol marcat în minutele de final. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi se află pe poziţia a 3-a, la egalitate de puncte de CFR Cluj şi la 11 ”lungimi” de FCSB, ocupanta primei poziţii.

De cealaltă parte, Oţelul se află pe poziţia a 10-a în Superliga, la 5 puncte de ultimul loc ce duce în play-off, unde se află Sepsi în acest moment. Gălăţenii vin după egalul din runda trecută 0-0 cu Petrolul şi nu au mai câştigat de trei etape. Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. 

Înainte de meci, Dorinel Munteanu a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul consideră că poate să obţină un rezultat bun în Giuleşti. 

”Asta nu ne împiedică cu nimic să intrăm şi noi în atmosferă!”

”Nu va fi uşor, va trebui să investim foarte multă muncă. Dar Rapid nu este o echipă invincibilă. Am văzut şi lucruri bune, cum ar fi că a marcat patru goluri cu Craiova, dar a şi primit trei şi a întors rezultatul printr-un miracol.

Vom lua măsuri speciale individuale şi colective, mă interesează ca echipa noastră să fie bine organizată, disciplinată tactică. Sunt convins că au jucători cu valoare, peste cea a jucătorilor noştri, dar puterea grupului nostru este unitatea. 

Ştim că Rapid joacă un fotbal ofensiv pe teren propriu, sunt susţinuţi de acei minunaţi suporteri, care ei fac practic toată atmosfera. Au în componenţă jucători valoroşi şi un antrenor valoros, dar asta nu ne împiedică cu nimic să intrăm şi noi în atmosfera jocului. Şi noi avem jucători cu experienţă şi mergem încrezători că putem să câştigăm punct sau puncte, şi să facem un joc bun”, a declarat Dorinel Munteanu. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele