Ultima oră
Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su” Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su”
Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare” Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare”
Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit” Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit”
Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club
Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian
Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan

Didier Deschamps a decis! Cine este noul căpitan al naţionalei Franţei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21068434/1/profimedia-0630963831.jpg

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe va fi noul căpitan al reprezentativei Franţei, vicecampioana mondială, conform deciziei selecţionerului Didier Deschamps, relatează Le Figaro.

În vârstă de 24 de ani, cu 66 de selecţii şi 34 de goluri, Mbappe preia banderola de la Hugo Lloris, retras din activitate, la fel ca şi "vicecăpitanul" Raphael Varane.

Decizia i-a fost anunţată lui Mbappe de Deschamps luni seară, după ce selecţionerul a discutat şi cu Antoine Griezmann de la Atletio Madrid, aflat de asemenea "în cursa" pentru banderola de căpitan.

Primul meci în care Franţa îl va avea căpitan pe Kylian Mbappe şi pe Griezmann vicecăpitan va fi cu Ţările de Jos, vineri, în preliminariile Euro-2024.

 

mail-share icon Email
viewscnt