Ultima oră
Conducerea celor de la CFR Cluj au luat decizia finală cu privire la viitorul lui Louis Munteanu: „ De la 7 milioane pleacă, dar poate fi şi mai mult” Conducerea celor de la CFR Cluj au luat decizia finală cu privire la viitorul lui Louis Munteanu: „ De la 7 milioane pleacă, dar poate fi şi mai mult”
Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su” Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su”
Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare” Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare”
Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit” Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit”
Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club
Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian

Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit”

FCSB Publicat astăzi, 19:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21764312/1/stanciu-1.jpg

 

 

Gigi Becali a anunţat în urmă cu câteva zile că îşi doreşte să îl aducă pe Nicolae Stanciu la FCSB în iarnă.

Internaţionalul român a fost legitimat la campioana în României în perioada 2013-2016, în tricoul căreia a bifat 136 de partide în care a reuşit să marcheze 33 de goluri şi a livrat 24 de pase decisive.

Cosmin Contra este antrenorul lui Nicolae Stanciu la Damac din vara anului 2023 şi consideră că Gigi Becali nu îi poate oferi jucătorului un salariu asemănător celui oferit de cei din Arabia Saudită.

”Eu cred că Damac (n.r. clubul) e foarte mulţumit de Stanciu, acum nu ştiu dacă vor să-i prelungească contractul. Nu ştiu ce se va întâmpla cu Nicu. Dar, din ce am auzit aici, ei sunt mulţumiţi de el.

Asta trebuie să-l întrebaţi pe el, dacă vrea să revină acasă şi să joace în campioantul României.

Salariul pe care-l ia aici nu-l poate lua la FCSB. Chiar dacă lui nu i-ar oferi o prelungire, sunt sigur că alte echipe din Arabia şi-ar dori să-l ia”, a spus Cosmin Contra, la Digi Sport.

Nicuşor Stanciu, şase trofee la FCSB

Nicuşor Stanciu a ajuns la FCSB în 2013 şi a petrecut trei ani la formaţia bucureşteană. În această perioadă, căpitanul naţionalei şi-a trecut în palmares şase trofee: două titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi o Supercupă.

33 de goluri în 136 de meciuri sunt cifrele lui Stanciu la FCSB. De-a lungul carierei, fotbalistul de 31 de ani a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli, Slavia Praga, Wuhan Three Towns şi Damac.

Pentru naţionala României, Stanciu a bifat 76 de selecţii şi a marcat 15 goluri. 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele