Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Dezvăluire din cantonamentul naţionalei. "L-am bătut la table în octombrie"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 13 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21382898/1/belarus-romania-preliminariile-c-e-2024-12-10-2023-2.jpg

Denis Drăguş şi-a relansat cariera după ce a ajuns la Gaziantep şi a revenit în circuitul echipei naţionale.

Atacantul aflat sub comanda lui Şumudică a explicat care a fost sentimentul pe care l-a avut după ce a fost convocat şi a făcut şi o dezvăluire din cantonamentul naţionalei.

Drăguş a spus că Nicolae Stanciu este cel mai bun jucător de table al naţionalei şi este fericit că a reuşit să îl învingă într-o partidă pe care au jucat-o la acţiunea din octombrie.

”E o relaţie chiar foarte specială pentru mine, cu Nicu. Acum, când am revenit la naţională şi m-am întâlnit cu el, chiar m-au trecut fiorii că mi-am amintit şi eu, am simţit parcă exact prima zi, de care povesteşti… Nicu e un coleg extraordinar, acesta e adevărul. M-a ajutat să mă integrez atunci şi am rămas buni prieteni. Iar dincolo de asta, el chiar e lider! E liderul naţionalei, fără îndoială! Bine, l-am bătut la table în octombrie, dar el e liderul (râde)” a spus Denis Drăguş, conform Prosport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri