Ultima oră
VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Cum vor fi recompensaţi jucătorii lui Sepsi în cazul unei victorii cu FCSB! Anunţul patronului

Superliga Publicat pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21487912/1/dioszegy.jpg

Partida FCSB - Sepsi, din runda 25 din Superliga, va avea loc duminică, de la 20:45 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Cum i-a motivat Laszlo Dioszegi pe jucători

Patronul celor de la Sepsi a vorbit despre partida cu FCSB şi a declarat că se aşteaptă la un meci extrem de dificil împotriva liderului Superligii. Oficialul covăsnenilor a anunţat că elevii pregătiţi de Bernd Storck vor fi recompensaţi cu o primă dublă în cazul unei victorii.

La meciul cu UTA nu am jucat nimic, cu Craiova am jucat undeva la 70 la sută, au fost două rezultate negative de care nu ne bucurăm deloc. Duminică avem un meci foarte greu cu FCSB, dar mergem cu încredere, pentru că întotdeauna trebuie să existe un nou început. Noi nu am câştigat niciodată cu FCSB, nici măcar un punct nu am scos cu FCSB în deplasare. (...)

Am fost acuzaţi că suntem prietenii CFR-ului, dar după ce am revăzut statistica, cei de la CFR pot spune că suntem prietenii FCSB-ului. Glumim, noi nu suntem prietenii nimănui. (...)

La fiecare meci cu cei trei lideri, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, acum intră şi Rapidul pe listă, încerc să motivez jucătorii şi să le dau o primă dublă”, a spus Laszlo Dioszegi, conform Digi Sport.

Acesta a vorbit şi despre problemele de lot pe care Sepsi le are înainte de duelul cu FCSB şi a menţionat că mai mulţi jucători au probleme de sănătate.

"Nu ştiu numele jucătorului, dar am auzit că gripa a început să dea târcoale şi la noi. Doi jucători au probleme de sănătate, nu este bine, dar vom lupta cu cine va fi sănătos. (...)" , a mai spus patronul formaţiei din Sf. Gheorghe.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele