Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Coutinho are şanse mari să rămână în Premier League. Unde s-ar putea transfera definitiv starul brazilizan

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20682207/1/fpwqmxnxsaotn8o.jpg

Philippe Coutinho a revenit în campionatul englez în această iarnă, după ce a fost împrumutat de Aston Villa, de la FC Barcelona şi pare că şi-a regăsit  forma, care l-a consacrat la Liverpool.  

Cu toate acestea, sunt şanse mici ca brazilianului să i se activeze clauza de 40 de milioane de euro, pentru a fi transferat definitiv la Aston Villa. Coutinho are un salariu uriaş, pe care Villa nu îl poate plăti, pe termen lung, este vorba de jumătate din cât câştiga la Barcelona.

Astfel Coutinho este extrem de dorit de Newcastle, echipa, care a cheltuit 100 de milioane de euro în această iarnă, poate să îi asigure salariul dorit. Plusul pe care l-ar căpăta Newcastle cu el este mare, brazilianul putând fi vedeta noii echipe, ce vrea să o construiască şeicul sezonul viitor.

FC Barcelona l-ar ceda uşor pe Coutinho, mai ales că mai are contract până în vara anului 2023. De când a revenit în Premier League, Coutinho a jucat 12 meciuri pentru Aston Villa, marcând 4 goluri şi oferind 3 assist-uri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele