Ultima oră
Interdicţie de acces la meciul cu Dinamo Kiev pentru fani ai echipei Lazio, după ce poliţia germană a confiscat arme de la ei Interdicţie de acces la meciul cu Dinamo Kiev pentru fani ai echipei Lazio, după ce poliţia germană a confiscat arme de la ei
VIDEO | UBT Cluj - Cedevita Ljubljana 86-93. Campioana debutează cu eşec în noua stagiune din EuroCup VIDEO | UBT Cluj - Cedevita Ljubljana 86-93. Campioana debutează cu eşec în noua stagiune din EuroCup
LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a marcat din nou şi joacă în 10! Vezi programul complet al zilei LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a marcat din nou şi joacă în 10! Vezi programul complet al zilei
Uluitor! Un sud-american a fost catalogat de propriul club drept român analfabet şi surdomut! Care a fost motivul Uluitor! Un sud-american a fost catalogat de propriul club drept român analfabet şi surdomut! Care a fost motivul
MM Stoica, verdict clar în urma explicaţiilor lui Vassaras, după Petrolul - FCSB! „Ce fault e?! E sfidare!” | EXCLUSIV VIDEO MM Stoica, verdict clar în urma explicaţiilor lui Vassaras, după Petrolul - FCSB! „Ce fault e?! E sfidare!” | EXCLUSIV VIDEO
”Astea sunt nişte nebunii”. Impresarul unui jucător de la FCSB îl demantelează pe Gigi Becali ”Astea sunt nişte nebunii”. Impresarul unui jucător de la FCSB îl demantelează pe Gigi Becali

Constantin Budescu s-a despărţit de Petrolul. UPDATE: Primul club din SuperLigă interesat

Petrolul Ploiești Publicat pe 2 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21273031/1/petrolul-ploiesti-fc-u-craiova-superliga-superbet-18-12-2022.jpg

Petrolul Ploieşti şi Constantin Budescu au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale, a anunţat, miercuri, gruparea prahoveană.

Revenit în vara anului trecut la Petrolul, club la care îşi făcuse junioratul şi evoluase până în 2011, Budescu (34 de ani) a bifat 20 de prezenţe şi 3 goluri marcate în tricoul echipei Petrolul pe parcursul stagiunii 2022-2023, jucând, de asemenea, în toate cele trei partide din debutul actualei ediţii de campionat.

UPDATE: Budescu are prima ofertă după ce a reziliat cu Petrolul. Mijlocaşul este dorit de Universitatea Cluj, conform ProSport. A fost contactat de conducătorii ardelenilor, dar a cerut câteva zile de gândire.


Luni, Budescu a fost supărat pentru că a fost schimbat la puţin timp după începerea reprizei secunde în meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-2. Budescu spunea atunci că poate pleca de la Petrolul.

Ioan Ovidiu Sabău şi Vasile Miriuţă, laude pentru Constantin Budescu

Constantin Budescu rămâne unul dintre cei mai importaţi fotbalişti din SuperLiga României, dar în startul sezonului nu a adus un mare plus pentru Petrolul. Nici în duelul cu FC Voluntari, scor 0-2, nu s-a întâmplat asta, iar ploieştenii au cedat în duelul de acasă, de pe ”Ilie Oană”. Mijlocaşul a fost înlocuit în timpul confruntării.

Budescu nu a fost lăsat toată partida pe teren, iar Ioan Ovidiu Sabău şi Vasile Miriuţă au ajuns la concluzia că decizia staffului tehnic nu a fost cea mai bună. Din punctul lor de vedere, Budescu este tipul de fotbalist care oricând poate face ceva, indiferent de situaţie, chiar dacă nu pare că are o zi prea bună.

Trebuie să îi dai încredere, ştii cum e Costică. Îl faci să simtă că eşti lângă el, că îi dai încredere. Îl laşi să fie acel lider, să fie acel antrenor din teren. Mai bine nu-l mai bagi dacă îl scoţi din teren! Trebuie să simtă, genul de fotbalist ca Budescu, că este apreciat, că este antrenor în teren, că echipa are nevoie.

Relaţia de respect contează foarte mult, trebuie să nu-i scoţi în evidenţă greşelile, să îi dai încredere”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, iar Vasile Miriuţă a continuat:

Pe Costică trebuie să îl laşi în teren chiar şi dacă joacă rău de tot! În orice secundă a jocului, în minutul 85, poate să aibă o execuţie, o pasă, o lovitură liberă, poate s-o dea în poartă. Cu jucători de acest gen, altfel trebuie să ai relaţia.

A fost scos şi meciul trecut, a fost scos şi acum. Eu nu l-aş fi scos, l-aş fi ţinut pe teren şi 95 de minute! Jucător ca el, mai rar!”.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri