Ultima oră
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău

Ciprian Tătăruşanu, un adevărat om de echipă! Cum l-a ajutat pe Mike Maignan să se integreze la AC Milan

AC Milan Publicat de Emanoil Ursache pe 18 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20472577/1/tt1.png

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) a mărturisit că i-a fost foarte greu să se adapteze la statutul de rezervă la AC Milan, deoarece în cariera sa a fost obişnuit să fie titular până s-a transferat la Lyon şi, ulterior, în tabăra ”diavolilor”.

Ciprian Tătăruşanu, un adevărat om de echipă! Cum l-a ajutat pe Mike Maignan să se integreze la AC Milan

Fostul portar al naţionalei României a dezvăluit că a avut o relaţie foarte bună cu rivalul său, Mike Maignan (26 de ani), încă de când acesta a ajuns la Milan de la Lille, de la începutul sezonului curent, în locul lui Gianluigi Donnarumma (22 de ani), plecat gratis la PSG. Cunoscător al limbii franceze după perioada petrecută în Ligue 1 la Nantes şi la Lyon, ”Tătă” l-a ajutat pe Maignan să se adapteze mai bine la echipă.

Mereu am fost titular în cariera mea şi aveam colegi care nu jucau prea mult. Şi nu poţi înţelege acel sentiment, până nu eşti în acea situaţie.

Este o poziţie dificilă, dar sunt bucuros că măcar mă pot antrena, chiar dacă ştiu că nu voi juca în zilele de duminică. Tocmai de aceea, când a venit oportunitatea, am fost foarte bine pregătit.

De la început, relaţia noastră a fost foarte bună. Când Mike a venit, eu vorbind limba franceză, am făcut totul pentru a-l ajuta şi pentru a-i arăta ceea ce vor antrenorii de la noi, portarii.

Când intrii în istorie cu ceva pozitiv e foarte frumos, te face fericit. Să aperi un penalty e ceva special, dar să reuşeşti acest lucru într-un derby este şi mai şi (n.a.- despre penalty-ul apărat cu Inter, în faţa lui Lautaro Martinez).

Mereu este o plăcere să mă întorc pe Artemio Franchi (n.a.- următorul meci al Milanului din Serie A este contra Fiorentinei, fosta echipă a lui Tătăruşanu). Sper să apăr bine şi să obţinem victoria.”, a declarat Ciprian Tătăruşanu pentru Milan TV.

Şapte apariţii a bifat Ciprian Tătăruşanu pentru AC Milan în acest sezon, două în Liga Campionilor şi cinci în campionat. În cele şapte partide, Tătăruşanu a încasat opt goluri, iar într-un singur meci a terminat fără gol primit.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele