Ultima oră
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene
CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat
VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start
LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat
MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV

Cine este omul care l-ar fi îndrumat pe Louis Munteanu să semneze cu CFR Cluj în detrimentul FCSB-ului

Superliga Publicat pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21700142/1/fc-cfr-1907-cluj-afc-unirea-04-slobozia-superliga-superbet-11-08-2024-2.jpg

Louis Munteanu a fost omul meciului în partida cu Unirea Slobozia, unde a reuşit o dublă de senzaţie.

Atacantul a fost printre cei mai curtaţi fotbalişti din Superliga înainte de a ajunge în Gruia. Munteanu a fost dorit cu insistenţă şi de Gigi Becali la FCSB, însă ardelenii i-au luat faţă şi au obţinut semnătura acestuia.

Personajul-cheie în afacerea Louis Munteanu

Cei de la Sport pe Surse au dezvăluit cine ar fi fost personajul-cheie care l-a îndrumat pe Lois Munteanu să semneze cu CFR Cluj în detrimentul campioanei en-titre. 

Este vorba despre Gică Hagi, fostul său antrenor de la Farul, care i-ar fi spus fotbalistului să aleagă trupa din Gruia deoarece la formaţia „roş-albastră” unde Gigi Becali i-ar fi făcut zile amare din cauza implicării sale în lotul echipei, dar şi a declaraţiilor pe care acesta le face la TV.

Louis Munteanu s-a dezlănţuit după partida cu Unirea Slobozia

Louis Munteanu a făcut un meci excelent şi a reuşit să marcheze de două ori. Atacantul s-a enervat la final de meci, atunci când a fost întrebat despre interesul celor de la FCSB.

”Vreau să fiu mai bun decât anul trecut, am început bine şi sper s-o ţin tot aşa. Băieţii m-au primit bine, stafful, patronul nu mai zic, toată lumea m-a primit bine. Mă simt bine aici şi s-a văzut că am dat tot. Vreau să fiu acolo din nou, sper să ajung cu evoluţiile mele

Nu mă interesează FCSB! Nu am vrut eu să merg acolo. Aşa cum am mai spus nu am vrut să merg acolo şi asta a fost. Nu! Fără explicaţii, seară bună”
, a spus atacantul, la final de meci.

Louis Munteanu, taxat de MM Stoica

Aflat în studio-ul  Fotbal Show, MM Stoica a declarat că se bucură că Louis Munteanu nu a ajuns la FCSB şi a afirmat că Florin Tănase este un transfer mai reuşit decât al CFR-ului.

”Îţi dai seama dacă îl forţa cineva să vină şi el venea, deşi nu dorea asta. Era o nenorocire. Foarte bine că a ieşit aşa.

I-am zis lui Gigi de la bun început, de când a vrut să-i facă o ofertă pentru că am pus un jucător la echipa naţională să-l întrebe dacă vrea să vină la FCSB, nu a vrut. Şi i-am zis lui Gigi că nu vrea să vină. Gigi a insistat până când la un moment dat a zis stop. M-am oprit. Gata. Am aflat unele, altele, nu mă mai interesează. Gata. End of story.

Acum vreo lună şi ceva, am văzut, era nu ştiu ce petrecere şi scanda cu Borza şi Aioani. Poate o fi rapidist, nu ştiu. E treaba lui.

 

Noi considerăm, oricum, că ne ajută mai mult Tănase. De aceea nici nu ne-a mai interesat”, a declarat Stoica, la Prima Sport.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele