Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

”Chiar îmi plăcea acest club”. Garita regretă că nu a ajuns la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21223872/1/arnold.jpg

Arnold Garita (27 de ani) nu a mai ajuns la FCSB, deoarece agenţii săi nu au ajuns la un numitor comun cu Gigi Becali.

Atacantul a dezvăluit că şi-ar fi dorit să rămână în România şi a manifestat regret că nu a semnat cu vicecampioana României.

”Nu sunt ţinta celor de la FCSB, agenţii mei au discutat, dar într-un final nu se va rezolva nimic.  Este o ruşine, dar asta este situaţia, chiar îmi plăcea acest club, are suporteri incredibili.

M-au plăcut, m-au 'adoptat' chiar şi când nu eram jucătorul lor, îmi amintesc astfel de suporterii celor de la FC Argeş.

Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie.

Nu sunt eu cel care negociază, agentul meu o face. Cred că a vrut să-şi facă treaba cât mai bine.

Nu mă voi întoarce în România, după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba, şi mă voi înţelege cu clubul.


Aş vrea să le mulţumesc suporterilor de la FC Argeş pentru tot, am dat tot ce am avut mai bun pentru a salva clubul, pe care am învăţat să-l iubesc”, s-a destăinuit Garita, pentru cei de la AS.ro.

Gigi Becali şi l-a mai dorit pe Arnold Garita în trecut, însă oficialii piteştenilor i-au solicitat latifundiarului un milion de euro pentru ca transferul să se facă, negândindu-se că FC Argeş va retrograda şi îşi vor pierde golgheterul gratuit.

14 goluri şi două pase de gol a reuşit Arnold Garita pentru FC Argeş în 40 de meciuri oficiale. 650.000 de euro este cota de piaţă a vârfului camerunez, potrivit Transfermarkt, care dă şanse de 88 % ca mutarea lui Garita la FCSB să se facă până la urmă.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele