Ultima oră
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla” VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla”
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga

Cea de-a şasea ediţie SPORTS FESTIVAL va avea loc în 12-15 iunie 2025

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21645337/1/sports-festival-2025.jpg

Cea de-a şasea ediţie SPORTS FESTIVAL, cel mai mare eveniment multi-sport din România dedicat sportului de masă, va avea loc anul viitor în 12-15 iunie 2025, la Cluj-Napoca. După o ediţie de succes organizată anul acesta, în 13-16 iunie, cu titani ai tenisului mondial, invitaţi speciali şi participanţi veniţi diverse colţuri ale lumii, organizatorii se pregătesc pentru următorul festival care va aduce noi surprize şi provocări iubitorilor de sport.

Evenimentul se va desfăşura, ca de obicei, în zona platoului Cluj Arena, Aleea Stadionului, Radisson Park, Parcul Central, părculeţul de copii din proximitatea stadionului şi Parcul Iuliu Haţieganu.

Sports Festival 2024 (13-16 iunie) a însemnat un spectacol total al sportului în care publicul a putut atât să practice şi să încerce sporturi noi, să se distreze făcând mişcare, să concureze la competiţii, cât şi să întâlnească legende mondiale ale tenisului. Andre Agassinşi soţia sa, Stefanie Graf, au venit de peste ocean pentru a întâlni publicul din România. Cei doi au jucat, la Cluj-Napoca, în cadrul unui demonstrativ de tenis, în premieră, alături de Simona Halep şi Andrei Pavel sâmbătă seara, în BTarena. Alături de invitaţii lor, Justin Gimelstob şi Horia Tecău, cei doi au oferit o seară magică celor aproape 10.000 de fani.

Pe lângă marile evenimente ale Sports Festival 2024, cea de-a cincea ediţie a venit cu multe activităţi sportive pentru toate vârstele. Peste 150.000 de copii şi adulţi s-au bucurat de magia sportului în cele patru zile de festival.

Tradiţionala paradă a cluburilor sportive a colorat Sports Festival şi a arătat, din nou, cât de diversă este lumea sportului. Peste 3.000 de copii de la aproape 100 de cluburi sportive au defilat vineri seara, din Parcul Central Cluj-Napoca, până în faţa scenei mari a festivalului amplasată pe platoul dintre Cluj Arena şi BTarena.

Evenimentul a însemnat activităţi de iniţiere în 30 de sporturi, provocări pe traseul Survivor România, super campioni faţă în faţă cu fanii, la Sports Talks, un masterclass susţinut de Andre Agassi şi Stefanie Graf, crosul Supereroilor, care în fiecare are o miză caritabilă, competiţii, concerte şi multă distracţie!

Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sport din România, a ajuns în 2024 la cea de-a cincea ediţie. Conceptul festivalului este unul generos: timp de patru zile, sportul coboară în stradă şi provoacă participanţii să regăsească bucuria de a face mişcare. La Sports Festival, competiţia cea mai mare este cu propriua persoană. Cei care vin la festival câştigă o comunitate şi control pe mintea şi corpul lor. Ei au parte de iniţiere în sport, provocări sportive, super campioni faţă în faţă cu fanii, la Sports Talks şi Masterclass, crosul Supereroilor, competiţii, parada cluburilor sportive şi evenimente demonstrative care transformă sportul într-un adevărat spectacol.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele