Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Ca la noi, la nimeni! Decizia incredibilă luată de Rotaru

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21377946/1/universitatea-craiova-viitorul-pandurii-targu-jiu-cupa-romaniei-14-04-2021.jpg

Universitatea Craiova trece printr-o pasă foarte proastă. În ultimele şase partide din Superligă, oltenii au o singură victorie, împotriva codaşei FC Botoşani.

În acest interval, Universitatea Craiova a făcut şi un egal ruşinos în Cupa României, 1-1 cu Tunari.

Din cauza acestei forme slabe, Mihai Rotaru a luat o decizie extremă. Jucătorii echipei patronate de el nu şi-au văzut salariile de trei săptămâni, iar situaţia ar putea deveni de domeniul SF.

După logica lui Rotaru, dacă prin absurd Universitatea Craiova nu ar mai câştiga un meci tot sezonul, jucătorii nu ar mai vedea niciun ban în această stagiune.

”Nu avem probleme de disciplină şi nu am avut niciodată la Universitatea Craiova. Nu cred că vom avea. Nu şi-au luat salariile de trei săptămâni şi nimeni n-a ridicat mâna să întrebe de ce. Nici nu ar avea curajul să o facă.

Am încercat să folosesc şi această formă să îmi exprim nemulţumirea, să încercăm toţi să înţelegem că e un semnal. «Bă, dacă după 10 ani omul ăsta nu ne dă salariile, poate e o problemă!»

Eu speram că o să le dau după o victorie în meciul cu FCU. Din păcate, n-am această ocazie. Nu există. Până nu văd că echipa se aşază, nu discutăm. Nu e vorba de bani, ci de uzul meu de a ieşi puţin din tipar”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt