Ultima oră
VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans! VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans!
Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo
Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului
”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului ”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului
Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet
Francesco Totti s-a implicat personal în transferul atacantului român! AS Roma, ”ofertă de 19 milioane de euro” Francesco Totti s-a implicat personal în transferul atacantului român! AS Roma, ”ofertă de 19 milioane de euro”

BREAKING NEWS ǀ Florin Niţă îşi încheie colaborarea cu Sparta Praga! Echipa care a luat prim-planul pentru portarul României

Stranieri Publicat pe 8 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21221645/1/profimedia-0778163086.jpg

Florin Niţă (35 de ani) se va despărţi în această vară de Sparta Praga, formaţia cu care s-a aflat sub contract în ultimii 4 ani şi jumătate.

Pardubice, grupare pe care a reuşit să o salveze de la retrogradare şi la care a fost împrumutat în a doua parte a campionatului din Cehia, îşi doreşte să îşi asigure în continuare serviciile portarului naţionalei României.

Florin Niţă, dorit în continuare de Pardubice

Singurul impediment în calea transferului este reprezentat de salariul lui Florin Niţă. La Sparta Praga, Niţă primea un milion de coroane cehe, iar Pradubice îi achita 120.000 în perioada împrumutului.

Echipa care a terminat campionatul Cehiei pe locul 15 i-a oferit goalkeeperului român 200.000 de coroane salariul anual, însă Niţă a refuzat.

Totuşi, transferul are şanse să se facă, deoarece mai mulţi oameni de afaceri din Pardubice vor să sponsorizeze echipa pentru a avea bani să îl păstreze pe Niţă, conform presei din Cehia.

”Situaţia se schimbă şi pretenţiile lui Niţă ar putea fi satisfăcute, pentru că un grup de potenţi oameni de afaceri este interesat să sponsorizeze clubul, mai exact să contribuie la salariul unui jucător-cheie ca românul!”, au scris jurnaliştii de la iSport.

20 de goluri a primit Florin Niţă la Pardubice în 17 meciuri jucate, iar de 4 ori a reuşit să ţină poarta intactă echipei sale. Niţă a fost ales al doilea portar în campionatul Cehiei, chiar după Matej Kovac, fostul său rival de la Sparta Praga, câştigătoarea campionatului.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele