Ultima oră
Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Hong Kong Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Hong Kong
A venit nota de plată! Pedeapsa primită de Dinamo după incidentele de la meciul cu Botoşani A venit nota de plată! Pedeapsa primită de Dinamo după incidentele de la meciul cu Botoşani
E gata! Cum a ajuns în Grecia, Becali a anunţat pe cine se bazează în meciul cu PAOK: ”El este baza!”

E gata! Cum a ajuns în Grecia, Becali a anunţat pe cine se bazează în meciul cu PAOK: ”El este baza!”
Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple
Alcaraz a triumfat la China Open, după ce l-a învins pe liderul ATP Jannik Sinner pentru a treia oară în acest an Alcaraz a triumfat la China Open, după ce l-a învins pe liderul ATP Jannik Sinner pentru a treia oară în acest an
Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong

Breaking News! Dorin Rotariu, revenire de senzaţie la o echipă din Superligă. Antrenorul a confirmat: ”Ştiu că are calitate!”

Superliga Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21491760/1/fcsb-otelul-galati-superliga-superbet-3-12-2023-1.jpg

Breaking News! Dorin Rotariu, revenire de senzaţie la o echipă din Superligă. Antrenorul a confirmat: ”Ştiu că are calitate!”

Dorin Rotariu şi-a reziliat contractul cu FCSB. Rotariu intrase în dizgraţiile patronului vicecampioanei României şi a ales să plece de la FCSB, după doar 7 meciuri jucate, în care nu a reuşit niciun gol sau o pasă decisivă.

Unchiul fotbalistului consideră că Dorin are toate şansele să revină în angrenajul echipei naţionale şi a punctat că cel mai probabil va ajunge la un club din străinătate.

Totuşi, nimic nu s-a concretizat până acum, iar Rotariu nu a semnat cu o nouă echipă. Înainte de a ajunge la FCSB, Rotariu l-a dezamăgit pe Mircea Rednic, care îl dorea alături de el la UTA Arad. 

Jucătorul este liber de contract, iar Mircea Rdenic nu ar spune nu unei potenţiale mutări a jucătorului la Arad, chiar dacă în trecut l-a dezamăgit. 

”Normal că mutarea nu s-a făcut fără acordul meu (Vulturar). Mie mi-a plăcut Vulturar, nu mi-a plăcut declaraţia lui, încă nu am apucat să vorbesc cu el. Însă, îmi place ca jucător, nu ai cum să nu îţi placă. E un jucător bun, e tânăr, la mijlocul terenului va fi concurenţă mare şi nu am zis nu.

Sincer m-aş fi aşteptat şi la Rotariu, dacă m-ar fi sunat, l-aş fi luat. Ştiu că are calitate şi poate să ajute şi cu mine a avut rezultate bune şi a dat randament. Sunt antrenor, ok, mă mai supăr pe moment, dar când poţi să iei un jucător şi crezi în el, crezi că te poate ajuta, nu spun nu”, a spus Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele