Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Bogdan Andone vrea să ajungă în play-off cu FC Voluntari! "Suntem în discuţii cu trei-patru jucători"

FC Voluntari Publicat de Andrei Ionascu pe 30 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19836695/1/bogdan-andone.jpg

Bogdan Andone a fost prezentat oficial în funcţia de antrenor la FC Voluntari. Fostul tehnician al Astrei îşi doreşte ca ilfovenii să prindă play-off-ul Ligii 1, chiar dacă ocupă locul 13 la finalul sezonului regulat.

Totuşi, noul director general al clubului FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a spus că obiectivul lui Bogdan Andone este evitarea retrogradării.

Bogdan Andone (45 de ani) este la a doua experienţă de antrenor la FC Voluntari, după mandatul din sezonul 2011-2012. A mai pregătit echipele Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timişoara, Metaloglobus Bucureşti, Energeticianul, FCSB şi Astra Giurgiu.

“Este o provocare. Va fi un sezon dificil, dar suntem aici împreună să creăm o echipă bună, o echipă competitivă şi să terminăm cât mai sus în clasament. Poate cu puţină nebunie să încercăm să ne batem la locul şase, loc de play-off. Asta este ceea ce îmi doresc. Sunt convins că şi oamenii din conducerea clubului îşi doresc acest lucru. E un contract pe un an şi jumătate pe care vreau să-l ducem la bun sfârşit şi în sezonul viitor să fim una din echipele bune, care creează probleme oricărui adversar. Sunt convins că împreună cu conducerea clubului şi cu jucătorii vom avea un sezon cum ni-l dorim cu toţii.

Avem nevoie de câţiva jucători ca să ne echilibrăm pe poziţii. Sunt bucuros că domnul Bălănescu a reuşit transferul lui Droppa, de la Gaz Metan Mediaş, şi mai suntem în discuţii cu 3-4 jucători care sunt utili, care au evoluat în campionatul nostru. Mă bucur că am reuşit să vin cu staff-ul meu aici. Antrenori secunzi vor fi Vasile Maftei şi Octavian Chihaia”, a spus Bogdan Andone la conferinţa de presă.

FC Voluntari este pe locul 13 în Liga 1, după 15 runde sub conducerea lui Mihai Teja.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele