Ultima oră
RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB
Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă

Băluţă a lămurit speculaţiile cu privire la pasiunea sa pentru jocurile de noroc. ”E un subiect închis”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21232047/1/baluta.jpg

Alexandru Băluţă a fost prezentat oficial de FCSB, luni, 19 iunie, în ziua în care a avut loc şi vizita medicală a vicecampioanei. Mijlocaşul a vorbit despre venirea la trupa bucureşteană.

Băluţă a semnat pe 3 ani cu FCSB şi va purta tricoul cu numărul 25! Mijlocaşul s-a despărţit recent de formaţia maghiară Academia Puşcaş, chiar el anunţând acest detaliu la finalul lunii mai.

S-a propagat informaţia în ultimele zile că fotbalistul ar avea probleme cu jocurile de noroc. Acesta a clarificat situaţia şi a explicat că acest viciu face parte din trecutul său şi a trecut peste.

"(n.r. despre jocurile de noroc) O să clarific şi lucrul acesta. M-am amuzat puţin când am citit. Cu toţii am comis greşeli în viaţă, suntem oameni şi nu suntem perfecţi.

E un subiect închis, am depăşit acele momente. Pentru mine e important prezentul, nu trecutul. Cred că toate declaraţiile au fost făcute ca să instige suporterii"
, a mărturisit noul jucător de la FCSB.

Mijlocaşul ofensiv a jucat în Bănie în perioada 2014-2018, fiind cumpărat de Slavia Praga apoi, pentru 2.3 milioane de euro. Ulterior, a trecut şi pe la Slovan Liberec, tot echipă din Cehia, iar acum s-a înţeles cu FCSB, rivala oltenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele