Ultima oră
Mihai Stoica, ironie la adresa unor persoane din fotbal! "Deştepţilor ăstora" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica, ironie la adresa unor persoane din fotbal! "Deştepţilor ăstora" | VIDEO EXCLUSIV
Stadion nou în SuperLiga României! Proiect de anvergură: ”Va avea 25.000 - 28.000 de locuri” Stadion nou în SuperLiga României! Proiect de anvergură: ”Va avea 25.000 - 28.000 de locuri”
Tentativă de şantaj la adresa familiei lui Michael Schumacher. Trei suspecţi, trimişi în judecată Tentativă de şantaj la adresa familiei lui Michael Schumacher. Trei suspecţi, trimişi în judecată
LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a egalat, în urma unui contraatac perfect! Vezi programul complet al zilei LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a egalat, în urma unui contraatac perfect! Vezi programul complet al zilei
S-au convins de el după doar două meciuri! Ce au spus italienii despre Horaţiu Moldovan S-au convins de el după doar două meciuri! Ce au spus italienii despre Horaţiu Moldovan
Fotbalistul care nu ar semna niciodată cu FCSB! Costin Amzăr anunţă că nu trădează Dinamo Fotbalistul care nu ar semna niciodată cu FCSB! Costin Amzăr anunţă că nu trădează Dinamo

Andrea Compagno recunoaşte că vrea să plece de la FCSB: ”Anul trecut am fost atacantul italian cu cele mai multe goluri marcate!

FCSB Publicat pe 27 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21211092/1/compagno.jpg

Gigi Becali a anunţat că mai mulţi jucători vor pleca de la echipă după ce FCSB a pierdut al optulea titlu consecutiv.

FCSB a pierdut meciul decisiv din deplasare cu Farul Constanţa, scor 2-3, eşec care l-a dezamăgit în totalitate pe latifundiarul din Pipera.

În plus, ”roş-albaştrii” s-ar putea despărţi în vară şi de golgheterul echipei, Andrea Compagno, care a fost transferat în vara anului trecut de la FC U Craiova în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro.

Omul de afaceri a declarat că a primit o ofertă pentru fotbalist şi a dezvăluit suma care i-a fost propusă. Omul de afaceri este dispus să se despartă de atacant pentru 2,5 milioane de euro. 

Recent, Andrea Compagno a oferit un interviu în presa din Italia şi a recunoscut că îşi doreşte să prindă un trasnfer la o echipă care evoluează într-un campionat mai puternic decât Superliga. 

”Anul trecut am fost atacantul italian cu cele mai multe goluri marcate!

”(n.r. despre preconvocarea la naţionala Italiei) Neaşteptată. Sunt senzaţii pe care le voi purta cu mine toată viaţa şi sper să se mai întâmple. La început, am crezut că sunt doar zvonuri, apoi directorul Stelei (n.r. FCSB-ului, MM Stoica) mi-a transmis mailul de la federaţie. A fost greu să le spun părinţilor!

A marca goluri în Serie A este diferit faţă de a marca în campionatul României şi voi fi mereu primul care spune asta. Anul trecut am fost atacantul italian cu cele mai multe goluri marcate. Sper să pot face un salt într-un campionat în care să pot demonstra şi mai multe, poate chiar în Serie A”, a declarat Compagno, în presa din Italia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele