Ultima oră
MotoGP va reveni în India abia în 2026 MotoGP va reveni în India abia în 2026
Mihai Stoica, ironie la adresa unor persoane din fotbal! "Deştepţilor ăstora" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica, ironie la adresa unor persoane din fotbal! "Deştepţilor ăstora" | VIDEO EXCLUSIV
Stadion nou în SuperLiga României! Proiect de anvergură: ”Va avea 25.000 - 28.000 de locuri” Stadion nou în SuperLiga României! Proiect de anvergură: ”Va avea 25.000 - 28.000 de locuri”
Tentativă de şantaj la adresa familiei lui Michael Schumacher. Trei suspecţi, trimişi în judecată Tentativă de şantaj la adresa familiei lui Michael Schumacher. Trei suspecţi, trimişi în judecată
LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a egalat, în urma unui contraatac perfect! Vezi programul complet al zilei LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a egalat, în urma unui contraatac perfect! Vezi programul complet al zilei
S-au convins de el după doar două meciuri! Ce au spus italienii despre Horaţiu Moldovan S-au convins de el după doar două meciuri! Ce au spus italienii despre Horaţiu Moldovan

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă la finalul meciului cu FCSB, după ce Becali a spus că îl vinde: ”Ce pot să zic? El e patronul.” | VIDEO

FCSB Publicat pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21211557/1/captura-ecran-877.png

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu, Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0.

În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34, partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde, FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. 

După ce a pierdut titlul, Becali a anunţat că are de gând să îl vândă pe Andrea Compagno. Patronul a susţinut că are şi o ofertă pentru atacant. La finalul meciului cu Rapid, Andrea Compagno a părut cam deranjat de declaraţiile latifundiarului din Pipera, dând de înţeles că nu şi-ar dori să plece de la FCSB. 

”Ce pot să zic? El e patronul”

”Nu ştiu, vedem acum. Mergem acum, avem puţină vacanţă şi după vedem. Nu ştiu, eu până astăzi m-am gândit doar la Steaua (n.r. FCSB), să dau totul pe teren şi acum avem timp să ne gândim. Eu am auzit doar că patronul vrea să vândă şi că e ofertă.

Vedem, nu depinde de mine. Nu m-am demoralizat, mă demoralizam dacă îmi rezilia contractul. Dacă vrea să primească bani, poate că s-a gândit că vrea altceva de la un atacant.

Nu a zis să reziliem contractul. Dacă voia să reziliem contractul, eram dezamăgit, dar dacă vrea să facă bani, ce pot să zic? El e patronul şi el hotărăşte”, a declarat Andrea Compagno.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele