Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

”Am avut momentele noastre, ei au avut momentele lor”. Pep Guardiola a analizat thrillerul cu Chelsea din Premier League

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21382431/1/profimedia-0768722994.jpg

Manchester City a încheiat la egalitate în deplasare, scor 4-4, meciul din etapa a 12-a a Premier League cu formaţia londoneză Chelsea. Gazdele au stabilit scorul final în minutul 90+5, din penalty.

În minutul 25 arbitrul Anthony Taylor a dictat un penalty pentru oaspeţi şi Haaland a transformat. Londonezii au revenit incredibil, în numai opt minute. Thiago Silva a egalat în minutul 29, iar Raheem Sterling a adus gazdele în avantaj în minutul 37. Repriza s-a încheiat la egalitate, însă, pentru că Manuel Akanji a înscris în minutul 45+1.

Imediat după pauză Haaland a făcut 3-2 pentru oaspeţi, în minutul 47. După douăzeci de minute Nicolas Jackson a egalat, dar finalul a fost la înălţime. Rodri a marcat în minutul 86 un gol care părea a fi cel al victoriei pentru campioana Angliei, dar în minutul 90+5 Cole Palmer a transformat un penalti acordat de arbitru pentru un fault al lui Ruben Dias şi meciul s-a încheiat la egalitate, 4-4.

Antrenorul ”cetăţenilor”, Pep Guardiola s-a declarat mulţumit de rezultat şi a punctat că acest spectacol a făcut bine fotbalului englez.

 

"Putea fi mai bine! Dar ar putea fi şi mai rău. O reclamă bună pentru Premier League, un meci strâns, au început mai bine, au construit ceva nou cu mulţi jucători tineri. Am avut momentele noastre, ei au avut momentele lor”, a spus Guardiola.

A fost primul meci egal din această ediţie de campionat pentru Manchester City, care este lider în clasament, cu 28 de puncte. Chelsea este pe locul 10, cu 16 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele