Ultima oră
Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote Operaţiune a poliţiei împotriva ultraşilor din Milano şi a presupuselor lor activităţi mafiote
OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc OFICIAL | Ionuţ Badea revine în fotbalul românesc
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro

”Am ales să plec pentru că a apărut această oportunitate”. Bogdan Vătăjelu a explicat de ce a părăsit Superliga

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21505131/1/vat.jpg

Bogdan Vătăjelu (30 de ani) a părăsit-o pe Universitatea Cluj. S-a vechiculat că acesta va ajunge în străinătate.

Vătăjelu a confirmat informaţiile şi a semnat cu Aktobe din Kazahstan, formaţie ce urmează să înceapă campionatul, după ce sezonul trecut a terminat pe 3.

Fotbalistul a făcut lumină cu privire la plecarea sa. Vătăjelu a explicat că a fost atras de oportunitatea de a evolua în campionatul din Kazahstan.

”Am ales să plec pentru că a apărut această oportunitate din Kazahstan. E adevărat că mi-am pierdut locul de titular, dar asta pentru că am fost accidentat în perioada de pregătire, în cantonamentul de iarnă.

Aktobe este echipa care m-a dorit. Ştiam ceva de ei pentru că au jucat cu Sepsi în Conference League, e o echipă bună, o cultură nouă. Chiar îmi doresc să mă adaptez repede şi să trăiesc o nouă experienţă în această ţară”, a explicat Vătăjelu, pentru cei de la Prosport.

În vârstă de 30 de ani, fundaşul lateral a evoluat în 24 de partide, în toate competiţiile, pentru echipa antrenată de Sabău, reuşind o pasă decisivă. Înainte să ajungă la Cluj, Vătăjelu a mai fost legitimat la FCSB, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reşiţa, Universitatea Craiova, Sparta Praga şi Jablonec.

  • 700.000 de euro este cota fotbalistului care a strâns, din 2014 încoace, 3 selecţii în naţionala României.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri