Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Alertă la naţională! Cel mai bun jucător român al momentului poate rata dubla cu Israel şi Elveţia

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21377917/2/belarus-romania-preliminariile-c-e-2024-12-10-2023-2.jpg

România are în faţă două meciuri decisive pentru calificarea la Euro 2024. Pe 18 noiembrie, în direct la Prima TV, naţionala întâlneşte Israel, iar trei zile mai târziu are loc partida cu Elveţia.

La finalul acestei săptămâni, Edi Iordănescu va anunţa lotul final, iar pe această listă, cel mai probabil, nu se va afla Dennis Man, jucătorul român cel mai în formă.

În mandatul lui Iordănescu, Man a fost titular în şapte partide. Jucătorul de la Parma a marcat trei goluri şi a oferit o pasă de gol în meciurile respective, iar România nu a pierdut niciuna dintre confruntări.

Pe lânga acest aspect, de la ultima acţiune a naţionalei, Dennis Man a marcat pentru Parma în fiecare meci. Stranierul are cinci reuşite în ultimele patru partide.

Astfel că posibila absenţă a lui Man e o problemă mare pentru selecţioner. Conform Prosport, fotbalistul a suferit o leziune musculară în ultima partidă din Italia şi are şanse mici să prindă lotul.

”Din păcate, informaţiile din Italia nu sunt pozitive. Dennis a simţit dureri pe finalul ultimei partide de Serie B. A fost titular pentru Parma în meciul de pe teren propriu cu Sudtirol, a şi marcat din penalty în minutul 65, dar ulterior a resimţit probleme musculare şi a cerut să fie schimbat în minutul 86. A ieşit şchiopătând puţin. Este vorba de o leziune musculară la nivel de aductori şi aproape cert iese din calcule pentru meciurile noastre cu Israel şi Elveţia…” susţin surse din cadrul Federaţiei, conform Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri