Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Aeronava TAROM care va purta sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris, redenumită ”Nadia Comăneci”

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21635529/1/comaneci.jpg

Aeronava TAROM care va transporta sportivii români către Jocurile Olimpice de la Paris a fost redenumită ”Nadia Comăneci”, iar autograful celei mai celebre gimnaste românce din toate timpurile a fost colantat pe avion. Aeronava va deservi în continuare clienţii companiei TAROM.

”Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris, TAROM a redenumit aeronava care va purta sportivii români către capitala Franţei Nadia Comăneci, cea mai titrată gimnastă româncă din toate timpurile. Numele şi autograful Nadiei Comăneci au fost colantate pe aeronava TAROM Boeing 737-800, numită anterior «Sarmizegetuza», în onoarea deţinătoarei a cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice, în 1976 şi în 1980, şi a recordului pentru prima notă de 10 din istoria gimnasticii, la Montreal”, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de compania TAROM.

”Este o onoare să mă aflu mereu aproape de ţara mea şi de sportul românesc. Mult succes la Jocurile Olimpice de la Paris!”, le-a transmis Nadia Comăneci sportivilor români.

Compania TAROM este un partener tradiţional al lotului olimpic român şi va purta ”tricolorii” şi în acest an la Jocurile Olimpice de la Paris, care se vor desfăşura în perioada 26 iulie - 11 august.

Aceasta este prima aeronavă din flota TAROM care preia numele unui sportiv român.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele