Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

”A luat legătura un reprezentant”. FCSB s-a interesat de un atacant din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21223126/1/thiam.jpg

FCSB s-a reorientat către Mamadou Thiam, după ce Garita a refuzat oferta făcută de clubul patronat de Gigi Becali.

Atacantul senegalezo-francez le aparţine în totalitate ”şepcilor roşii” şi mai are acord un sezon. Preşedintele Universităţii Cluj a declarat că Thiam nu va fi cedat gratis la FCSB.

”A luat legătura un reprezentant al FCSB-ului cu cineva din clubul nostru, s-a interesat de situaţia lui Thiam. Nu este de vânzare, dar e important ce îşi doreşte jucătorul. Pentru noi, e importantă şi partea economică.

Nu ne dorim să-l vindem, ne dorim să creştem obiectivul. Analiza se va face împreună cu cei care se ocupă de zona sportivă, trebuie să vedem ce variante avem să-l înlocuim. Mai are contract un an de zile, dar are clauză de reziliere.

Este confidenţială, dar nu este mai mare de un milion de euro. E o clauză accesibilă celor de la FCSB. Am acceptat-o atunci când am negociat cu jucătorul. Este ok şi pentru noi. Dacă cei de la FCSB achită clauza, nu mai ţine de noi”,
a explicat Constantea, pentru Digi Sport.

Soluţia pentru postul de funaş central

Gigi Becali continuă să caute fundaşi centrali pentru FCSB, după ce a renunţat fără să stea foarte mult pe gânduri la Joonas Tamm şi Iulian Cristea.

Formaţia ”roş-albastră” a demarat, în acest sens, negocierile cu Achilleas Poungouras, stoper grec în vârstă de 27 de ani ce rămâne liber de contract la finalul lunii curente, informează Orange Sport.

Presa elenă susţine că Poungouras ar fi primit o ofertă de la FCSB

Patronul vicecampioanei României ar fi încântat să aducă gratuit la echipă un fundaş central, iar Poungouras are o minimă experienţă cu fotbalul românesc. El a mai colaborat cu doi antrenori români: Răzvan Lucescu la PAOK şi Ladislau Boloni la Panathinaikos.

”Panathinaikos nu mai vrea să-l ţină, după cinci sezoane la Atena. Are o propunere de la AEK, dar Poungouras vrea să joace în străinătate. E atras de Steaua (n.r.- FCSB), se spune că are o ofertă bună!”, notează jurnaliştii eleni.

  • Un gol şi o pasă de gol în 97 de meciuri a reuşit Achilleas Poungouras la Panathinaikos Atena. El a adunat 13 partide şi în tricoul grupării PAOK Salonic.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele