Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Vlad Chiricheş, apărat de FCSB după ce a luat roşu în Conference League: ”E peste toţii liderii care au fost la noi!”

FCSB Publicat pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21289012/1/fc-nordsjaelland-fcsb-uefa-europa-conference-league-17-08-2023.jpg

Echipa FCSB a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în compania formaţiei daneze Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League.

Pe stadionul Right To Dream Park, din Farum, bucureştenii au început bine, având ocazii de gol prin Florinel Coman şi Şut, apoi gazdele au pus stăpânire pe joc, ratând prin Ingvartse. A venit însă minutul 40, când Pantea a comis un fault în careu şi arbitrul Genc Nuza a dictat penalty. 

Ingvartsen a înscris şi danezii aveau 1-0 în minutul 43. Elias Charalambous l-a introdus în repriza secundă pe Compagno în locul lui Octavian Popescu, dar echipa sa a rămas în zece oameni după ce Vlad Chiricheş a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu după un fault la Diomande, în minutul 61. 

Târnovanu a scos în corner şutul din minutul 68 al lui Ingvartsen. Tot Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 72 şi încă una, la Villadsen, în minutul 74. Însă dominarea cvasi-totală a danezilor a fost concretizată de Ingvartsen, în minutul 85, care a stabilit scorul final, 2-0, şi bucureştenii sunt eliminaţi din cupele europene.

După meci, MM Stoica i-a luat apărarea lui Vlad Chiricheş. Oficialul FCSB susţine că fundaşul rămâne cel mai important om al echipei, chiar dacă a greşit într-un meci decisiv. 

”E peste toţii liderii care au fost la noi!”

”A spus el că la experienţa lui n-avea voie să ia al doilea galben, dar, în opinia mea, pot să fiu pus cu spatele la zid, soarta partidei era compromisă. În alcătuirea în care eram atunci, nu puteam marca. În prima repriză am ajuns la poartă, am avut ocazii.

E un concurs de împrejurări la Vlad Chiricheş, în primul meci a fost fără greşeală. Acum a jucat foarte bine, Ingvartsen n-a atins mingea cât a fost el în teren. Primul galben l-a luat după o mare greşeală de arbitraj, el s-a dus doar să explice că ne-a oprit din avantaj pentru a da două 'galbene'. Nu i s-a părut comportamentul lui rău, dar i s-a spus în cască să i se dea galben pentru că vine de departe. N-am auzit aşa ceva.

Pentru mine Chiricheş este cel mai important jucător într-un vestiar, în cariera mea. Peste toţi liderii care au fost la Steaua, la Urziceni, la Galaţi. Peste toţi! Obiectivul nostru prioritar este titlul”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele