Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Vlad Chiricheş a ajuns la baza de antrenament a FCSB-ului! MM Stoica face anunţul aşteptat de toţi fanii echipei: ”M-am uitat în ochii lui!”

FCSB Publicat pe 13 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21256012/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022-1.jpg

FCSB nu renunţă la ideea de a-l aduce pe Vlad Chiricheş în acestă vară, iar Gigi Becali pare extrem de hotărât să îşi betoneze defensiva după ce a făcut deja trei transferuri în acestă perioadă.

”Roş-albaştrii” au rezolvat transferurile lui Alexandru Băluţă (29 de ani), Damjan Djokovic (33 de ani) şi Siyabonga Ngezana (25 de ani). Patronul vicecampioanei României se află în discuţii în continuare cu Vlad Chiricheş pentru o revenire la formaţia bucureşteană.

Vlad Chiricheş a decis să vină la baza de antrenament a FCSB-ului pentru a rămâne în formă. El vrea să fie pregătit atunci când va semna cu o nouă echipă. 

Fundaşul s-a antrenat separat de jucătorii FCSB-ului, iar MM Stoica a vorbit cu el. Oficialul FCSB crede că fundaşul se poate întoarce la echipa care l-a consacrat. 

”M-am uitat în ochii lui!” 

”Eu am speranţe, chiar am. Acum, în câteva zile, vom ştii dacă da sau nu. Cred că îl cunosc destul de bine, m-am uitat în ochii lui şi cred că îl cunosc bine, îi surâde ideea. S-a antrenat separat, dar asta se întamplă cu toţi jucătorii care au fost la noi.

E finul lui Pintilii, nu e problemă, îşi fac concediile impreună. Nu e asta problema. Mai are variante, dar parcă, parcă... Vibe-ul lui m-a făcut să sper. 

Pentru noi e lovitură mare, din foarte multe puncte de vedere. Poate să fie extrem de important in vestiar, e primul jucător de care se ştie că poate veni şi mă întreabă toţi jucătorii în vestiar.

De obicei nu prea te intreabă, că e concurenţă. Dar de Chiricheş toţi întreabă, e singurul”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele