Ultima oră
CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
EXCLUSIV | "Moaştele lui Sfânta Parascheva trebuiau să le mai aducă pe bancă". Reacţie foarte dură după gestul lui Mihai Pintilii EXCLUSIV | "Moaştele lui Sfânta Parascheva trebuiau să le mai aducă pe bancă". Reacţie foarte dură după gestul lui Mihai Pintilii

Vitalie Damaşcan se desparte de Superliga

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21459883/1/dam.jpg

Vitalie Damaşcan (24 de ani) se desparte de Sepsi Sfântu Gheorghe. Internaţionalul din Republica Moldova nu va continua în Superliga.

Damaşcan s-a înţeles cu cei de la FC Stade Lausanne-Ouchy, formaţie nou-promovată în prima ligă din Elveţia, ce se află în prezent pe ultimul loc. Atacantul va fi cedat sub formă de împrumut până în vară. Există şi opţiunea unui transfer definitiv, contra sumei de 300.000 de euro, informează Digi Sport.

  • 20 de partide a bifat Damaşcan în acest sezon din Superliga şi a marcat un gol.

”A zis antrenorul că prima dată vrea să vadă echipă şi apoi va decide. Ieri am discutat cu el şi a spus că vrea să aducem încă doi jucători, un atacant lateral şi un mijlocaş.

Mai renunţăm la un jucător, Damaşcan vrea să plece afară, să-l dăm împrumut până la vară, simte că nu va prinde echipa şi în locul lui vom aduce un atacant lateral.

E normal, jucătorii care nu joacă nu sunt mulţumiţi, dar acum avem un grup unit şi am zis că pe cei cărora nu le place îi lăsăm să plece şi aducem alţii”, a spus recent Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele