Ultima oră
Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola

VIDEO | Unirea Slobozia - ”U” Cluj 2-2. Liderul Superligii şi-a schimbat radical faţa şi a salvat remiza în actul secund

Superliga Publicat de Daian Cutu astăzi, 18:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21751263/3/unirea-slobozia-universitatea-cluj-superliga-superbet-5-10-2024.jpg

 

 

Unirea Slobozia a remizat acasă, 2-2, cu Universitatea Cluj, liderul clasamentului, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

La Clinceni, Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 16, prin Gele, iar în minutul 22 se contura deja surpriza, când Toma a înscris dintr-o lovitură liberă şi gazdele conduceau cu 2-0.

Elevii lui Mihalcea au trecut pe lângă 3-0 în minutul 40 şi au intrat la cabine cu avantaj de două goluri. Clujenii au revenit în meci prin golul lui Artur Miranyan, care a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Boboc.

Imediat Vlăsceanu a înscris pentru gazde, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid la Afalna, în minutul 53. Liderul clasamentului a egalat în minutul 63, la şutul din careu al lui Radu Boboc. Sekou Camara a trimis în bară, în minutul 83, iar oaspeţii au trecut pe lângă victorie la ultima fază a meciului. Masoero a trimis cu capul şi Toma a scos de pe linia porţii. Scorul final a fost Unirea Slobozia – U Cluj 2-2 şi echipa lui Sabău rămâne lider, cu 23 de puncte, iar Unirea Slobozia se află pe locul 13, cu 12 puncte.

VIDEO | Unirea Slobozia - ”U” Cluj 2-2 (Gele 16, Toma 22 / Miranyan 52, Boboc 63), pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Unirea Slobozia: D. Rusu - Medina, Antoche, Pospelov, A. Toma - Pacionel, Coadă - Aganovic, Afalna, Vlăsceanu - Gele
  • ”U” Cluj: Gertmonas - Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu - Ov. Popescu, Bic - Silaghi, Nistor, Berto - Thiam

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 82: Camara pătrunde în careu, dar execuţia sa loveşte bara.

Minutul 63: GOL ”U” Cluj! Blănuţă ţine mingea în teren şi scoate la Boboc, care de lângă doi adversari trage din întoarcere.

Minutul 60: Blănuţă se întinde şi trimite peste o minge venită sub formă de şut-centrare.

Minutul 54: Replica gazdelor vine imediat, iar Vlăsceanu marchează cu un şut în forţă din careu. Reuşita e anulată însă la VAR pentru offside.

Minutul 52: GOL ”U” Cluj! Boboc centrează în gură porţii, iar Miranyan se înalţă scăpat din marcaj şi reia perfect cu capul.

Minutul 49: O minge din corner se loveşte de Masoero, care nu poate relua din câţiva metri.

Minutul 45+2: Pauză! Unirea Slobozia conduce cu 2-0.

Minutul 41: Rusu respinge în lateral şutul lui Nistor din 17 metri. Mingea a prins şi gazonul.

Minutul 40: O minge executată din lovitură liberă se scurge prin careul mic al ardelenilor.

Minutul 22: GOL Unirea Slobozia! Toma bate în vinclu o lovitură liberă din marginea careului.

Minutul 16: GOL Unirea Slobozia! Aganovic scoate în careu pentru Gele, care preia lung, dar apucă să reia în poartă din cădere.

Minutul 4: Thiam trage tare de la 25 de metri. Mingea s-a dus puţin peste transversală.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

Înainte de meci, ”U” Cluj este lider în Superligă, cu 22 de puncte. Neluţu Sabău a închegat o echipă puternică care a pus probleme granzilor din România. 

În tabăra opusă, Slobozia se află pe locul 14, cu 11 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele