Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

VIDEO ǀ Răbufnirea lui Gigi Becali: ”A făcut titi-titi pe el. Vom lua 30 de puncte în play-off!”. Ce l-a enervat pe patronul celor de la FCSB

FCSB Publicat pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21026624/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-7.jpg

Gigi Becali, patronul ocupantei locului 3 din Superligă, FCSB, a răbufnit la adresa arbitrajului după meciul cu Universitatea Craiova, considerând că echipa pe care o patronează a fost grav dezavantajată. 

Finanţatorul ”roş-albaştrilor” l-a criticat în termeni duri pe Ovidiu Haţegan, arbitru în camera VAR, pentru acordarea unui ofsaid la David Miculescu şi anularea, implicită, a eliminării dictate de centralul Adrian Cojocaru pentru Basilio Ndong, în minutul 42 al meciului.

Gigi Becali, dezlănţuit la adresa lui Ovidiu Haţegan

Becali a spus despre Haţegan că a inventat o prostie, chiar dacă susţine că centralul nu are ceva împotriva sa. Latifundiarul a asigurat că indiferent de toate deciziile îndreptate împotriva echipei sale, tot FCSB va câştiga campionatul.

”Să vorbim de arbitraj. Nu m-am băgat, dar am văzut că Neagoe vorbeşte. Vezi-ţi de treaba ta, de echipa ta! Pe tine te interesează de ce s-a întâmplat cu un meci în urmă şi spui că trebuia eliminat Edjouma. Dacă nu juca el, juca altul şi dădea 3 goluri. Mergeţi pe premisa că cineva trebuia să ia roşu? Nu trebuia să ia roşu!

Dacă vorbim de arbitraj, la Farul am avut gol valabil. Făceam 3-1, că nu era ofsaid la Omrani. Nu a influenţat faza. Şi la Craiova.... Miculescu stătea aşa? (n.r. - aplecat). Mă, stătea aşa? El stătea normal. Nu e ofsaid. E eliminare şi s-a terminat meciul. Toată lumea e împotriva mea. Zicea comentatorul «Vai, Haţegan o va rezolva! Haţegan va interveni. Vai, dar Haţegan o să intre». 

Haţegan a făcut «titi titi» pe el şi a zis «Ce să fac? Acum să inventez eu, Haţegan, ceva. Că eu sunt genial». A inventat o prostie cum mai mare nu există. Umărul e mai încolo de piciorul? El stătea normal. A mai şi încercuit umărul ca să arate arbitrului «Vezi că acolo zic că e ofsaid». A zis «Poate nu îşi dă seama de şmecherie. Hai să încercuiesc umărul».  

Toată lumea e împotriva lui Becali. Nu neapărat arbitrii, ci lumea din jur. Duhurile influenţează. Oamenilor le e frică să dea în favoarea lui Becali. Cojocaru a dat roşu, nu ai ce să spui. Haţegan nu e nici el împotriva mea. Haţegan e făcut «tiki tiki» pe el. A zis «Domnule, trebuie să intervin». Cum să inventezi un ofsaid?

Tot o să iau campionatul! O să vă bat pe toţi. Degeaba faceţi şiretlicurile astea mizerabile. Le vede toată lumea. Cu ofsaid, vrăjeală, minciună. Pot să facă toate mizeriile ei, dar campionatul va fi luat de FCSB. Vom bate toate meciurile în play-off. Vom lua 30 de puncte!”, a răbufnit Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, într-o conferinţă de presă organizată la Palat.

FCSB a remizat pe teren propriu, scor 1-1, împotriva Universităţii Craiova, într-un meci din etapa a 26-a din Superligă. Au marcat Edjouma (1‘) pentru ”roş-albaştri” şi Koljic (90‘+1) pentru olteni.

Sursa foto: Sport Pictures 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele