Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

VIDEO ǀ Primul transfer al verii la Dinamo! UPDATE: Ce riscă echipa dacă nu scapă de interdicţie

Dinamo Publicat pe 28 iun 2023
mail-share icon Email

Dinamo, prin canalele de comunicare ale clubului, a anunţat primul transfer din perioada de mercato de vară. Atacantul Hakim Abdallah a ajuns la un acord cu formaţia din ”Ştefan cel Mar”e pe o perioadă de trei ani.

Născut pe 9 ianuarie 1998 (25 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87 metri care a evoluat în ultimul sezon la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizia secundă din Belgia. Hakim are 10 selecţii la naţionala Madagascarului. El a fost selecţionat inclusiv la Naţionalele Under-19 şi Under-16 ale Franţei.

”Îi urăm mult succes lui Hakim, care a bifat vizita medicală şi se va alătura lotului aflat în pregătire la Zrece, în Slovenia, sub comanda lui Ovidiu Burcă. Bine ai venit la DINAMO, Hakim!”, este mesajul postat de Dinamo pe Facebook.

UPDATE: În ciuda anunţului, Dinamo încă are interdicţie la transferuri. Dacă nu vor scăpa de sancţiune, atunci ”câinii” pot avea serios de suferit, iar Abdallah poate cere şi poate primi toţi banii de pe urma contractului semnat, pe toată perioada pe care părţile s-au înţeles.

Contractul trebuie înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal în termen de până la 15 zile din momentul semnării şi produce efecte din punct de vedere financiar în favoarea jucătorului. Astfel, indiferent de situţia în care se află clubul, jucătorul îşi poate cere drepturile până la finalul contractului, lună de lună”, a spus Emilian Hulubei, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele