Ultima oră
VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans! VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans!
Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo
Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului
”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului ”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului
Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet
Francesco Totti s-a implicat personal în transferul atacantului român! AS Roma, ”ofertă de 19 milioane de euro” Francesco Totti s-a implicat personal în transferul atacantului român! AS Roma, ”ofertă de 19 milioane de euro”

VIDEO | Gică Hagi începe perfect sezonul, deşi a folosit garnitura a doua. ”Am avut noroc, trebuie să recunoaştem”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21257662/1/fc-hermannstadt-farul-constanta-superliga-superbet-15-07-2023-1.jpg

Farul Constanţa a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Hermannstadt, în runda inaugurală a Superligii. Este prima victorie din noua ediţie de campionat, după cele două egaluri de vineri.

Gică Hagi a declarat la finele partidei că victoria a fost una muncită, susţinută şi de noroc.

”Am câştigat, dar am avut noroc, trebuie să recunoaştem. Anul trecut n-am reuşit să câştigăm aici. Am jucat cât de bine se poate la momentul ăsta. Prima repriză a fost destul de slabă, a doua repriză a fost mai bună. Trebuie să facem faţă pe ambele fronturi, noi nu eram obişnuiţi cu aceste lucruri. Nu avem timp să ne gândim prea mult la acest meci. Trebuie să ne reunim la Bucureşi şi de acolo să plecăm.

Toţi jucătorii de anul trecut cunosc lucrurile, ceilalţi noi mai au nevoie de timp. Trebuie să vadă şi să simtă jocul nostru. Grameni e ca Boloni, un mijlocaş foarte bun, care citeşte jocul. Larie încă nu e foarte bine fizic, dar ne bazăm pe el. Am luat jucători mai mulţi, am plecat în pregătire cu 33 de jucători”
, a spus Hagi, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele