Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

VIDEO | FCSB, trădată de condiţia fizică în derby-ul cu Universitatea Craiova. Oltenii au egalat în prelungiri

FCSB Publicat pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21021927/3/fcsb-universitatea-craiova-superliga-superbet-19-02-2023-1.jpg


FCSB a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXVI-a din Superligă.

Au marcat: Edjouma ‘1 / Koljic ‘90+1

Pe finalul primei reprize, un cartonaş roşu primit de Ndong a fost anulat după consultarea VAR.

VIDEO | FCSB - Universitatea Craiova 1-1 (Edjouma 1 / Cristea-autogol 90+1), LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic - Şut, Edjouma, Popescu - Cordea, Miculescu, Coman
  • Universitatea Craiova: Popescu - Vătăjelu, Zajkov, Raul Silva, Nchama - Creţu, Mateiu - Işfan, Cîmpanu, Ivan - Markovic

Minutul 90+4: Final de meci! Partida se termină 1-1.

Minutul 90+1: GOL Universitatea Craiova! Oltenii egalează la o fază fixă. Cristea deviază în proprie poartă, după o ieşire greşită a lui Târnovanu.

Minutul 89: Ocazie uriaşă irosită de olteni! Koljic preia elgant din careu, dar Târnovanu are o super intervenţie şi salvează la şutul bosniacului.

Minutul 71: Edjouma este aproape de un nou gol din corner. Execuţia sa trece puţin pe lângă stâlpul din stânga al buturilor lui Popescu, care a fost prins pe picior greşit.

Minutul 65: Cordea pătrunde din margine, dar trage de la distanţă mult pe lângă poartă.

Minutul 45+6: Pauză! FCSB conduce cu 1-0.

Minutul 44: Moment controversat. Nchama a văzut roşu, pentru faul ca ultim apărător. Decizia întoarsă la VAR, care a arătat offside.

Minutul 31: Edjouma recuperează la centrul terenului şi scoate la Cordea, acesta este aproape de gol, dar Popescu salvează situaţia.

Minutul 1: GOL FCSB!  Florinel Coman execută excelent un corner. Edjouma scapă din marcajul lui Creţu şi deschide scorul.

Minutul 1: Start de meci fulminant. Popescu reuşeşte să îl blocheze pe Miculescu în secunda 15.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

 

UPDATE: Meciul se va disputa cu un număr important de fani pe Arena Naţională, până azi la ora prânzului fiind vândute în jur de 15.000 de bilete. Astfel, e de aşteptat ca la ora de start a derby-ului să fie în tribune în jur de 20.000 de oameni.


FCSB a învins FC Voluntari, scor 2-1, şi a ajuns la două victorii la rând în campionat, după ce a trecut şi de CFR Cluj, scor 1-0. De partea cealaltă, U. Craiova a învins cu 2-0 CFR Cluj, după ce anterior pierduse cu Farul, scor 1-2.

Înainte de startul meciului, cele două echipe sunt despărţite de trei puncte, în avantajul FCSB-ului.

LPF a anunţat două plecări de la FCSB! Jucătorii nu mai intrau în planurile lui Pintilii

Plecări de la FCSB şi după încheierea ferestrei de mercato. Cei de la LPF au anunţat că vicecampioana s-a despărţit de doi jucători. Niciunul dintre aceştia nu intra în planurile lui Mihai Pintilii.

Este vorba despre Cristian Dumitru (21 de ani) şi Florin Achim (31 de ani). Cei doi şi-au încheiat acordurile cu FCSB, prin decizia Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF.

”DUMITRU CRISTIAN COSMIN vs. FC FCSB SA – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părţilor începând cu data de 15.02.2023. Definitivă.

ACHIM FLORIN VASILE vs. FC FCSB SA – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părţilor începând cu data de 15.02.2023. Definitivă”,
 este comunicatul celor de la LPF.

Achim a fost adus în februarie 2022, însă a bifat un singur meci oficial. De cealaltă parte, Dumitru este la club din 2018, însă nu a fost păstrat în lot, fiind cedat sub formă de împrumut pe la mai multe cluburi, ultima dată a îmbracat tricoul celor de la CS Mioveni.

Plecarea lui Dan Nistor de la U. Craiova, pusă sub semnul întrebării

Universitatea Craiova vrea să fie şi în acest sezon o pretendentă la titlu, dar are încă un adversar greu în afara celor două rivale deja tradiţionale din ultimii ani, CFR Cluj şi FCSB, pe Rapid. Oltenii au conturat în această iarnă un lot cu care să poată triumfa, dar Gică Craioveanu a rămas surprins de plecarea lui Dan Nistor.

  • U. Craiova are derby-ul cu FCSB, duminică, de la ora 20:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Craioveanu crede că Nistor, prezentat la Universitatea Cluj, putea fi o variantă bună pentru olteni, dar, din punctul său de vedere, e posibil să nu se fi încadrat în cerinţele tactice ale lui Neagoe, pentru sistemul implementat, 4-2-3-1.

În plus, e posibil ca Eugen Neagoe să fie susţinătorul jucătorilor tineri.

(N.r. – Dacă l-a surprins una din plecările de la U. Craiova) ”Da, a lui Nistor. Aş minţi dacă aş spune că nu. E un jucător OK, citeşte bine jocul, are şi multă experienţă. Caută tot timpul pasa decisivă. Probabil, nu s-a mai potrivit în sistemul lui „Geană”.

Din ce am văzut, nu mai joacă 4-3-3, ci mai mult 4-2-3-1. Nistor putea fi în linia de trei, în spatele „vârfului”, dar am văzut la 2-0 cu CFR că acolo l-a pus pe Işfan. Exact ce spuneam mai devreme. Neagoe preferă un jucător tânăr”, a spus Gică Craioveanu pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele