Ultima oră
Un suporter, amendat la meciul Rapid - Oţelul. Impresarul a făcut scandal! Anunţul jandarmeriei Un suporter, amendat la meciul Rapid - Oţelul. Impresarul a făcut scandal! Anunţul jandarmeriei
Mbappe a luat decizia! Ce l-a sfătuit Real Madrid să facă la derby-ul cu Atletico Madrid Mbappe a luat decizia! Ce l-a sfătuit Real Madrid să facă la derby-ul cu Atletico Madrid
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au nevoie de victorie VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au nevoie de victorie
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, astăzi, de la ora 11:00, la Prima Sport 1! Duel dificil pentru olteni VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, astăzi, de la ora 11:00, la Prima Sport 1! Duel dificil pentru olteni
VIDEO | Gloria Buzău - Farul, ASTĂZI, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Marinarii” întâlnesc „lanterna roşie” a Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Farul, ASTĂZI, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Marinarii” întâlnesc „lanterna roşie” a Superligii
”Seamănă cu Becali! Vrea ţac-ţac”. Verdict dur după Rapid Oţelul 0-0 | VIDEO EXCLUSIV

”Seamănă cu Becali! Vrea ţac-ţac”. Verdict dur după Rapid Oţelul 0-0 | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSIV | Şansa ca Florinel Coman să-şi relanseze cariera, transferul de la FCSB: ”Trebuie vândut pe o sumă reală”

FCSB Publicat pe 8 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20913088/1/jmg9njm2jmhhc2g9nzy5ngfjotg1zwizndczngixngq1yzmxzthkmzi3ywe-thumb.jpg

Florinel Coman e doar o umbră a fotbalistului care era în urmă cu câteva sezoane, iar o posibilă salvare a carierei sale poate fi reprezentată chiar de plecarea de la FCSB. Anamaria Prodan consideră că mijlocaşul de 24 de ani s-a plafonat la vicecampioana României, unde a venit în urmă cu cinci ani, şi are nevoie de o nouă experienţă, în afara ţării.

Deşi Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Coman atunci când a avut oferte pentru el, pe motiv că vrea mai mulţi bani, impresarul e convins că nu se pune problema ca mijlocaşul de 24 de ani să nu mai aibă propuneri, dar să fie cedat pentru suma corectă şi nu pentru una care nu poate fi plătită, ţinând cont de evoluţiile modeste de până acum.

Eu zic că Florinel Coman are oferte. Cred că s-a plafonat la FCSB, e şi problema cu patronul, cu jucătorii, dar cine se duce acolo îşi asumă. Eu cred că Florinel Coman trebuie să plece, e tânăr, iar la FCSB sunt numai jucători talentaţi. Cred că trebuie vândut pe o sumă reală, nu pe cai verzi pe pereţi.

(N.r. – În ce campionat s-ar potrivi?) Sunt jucători români care au plecat în Turcia, în Italia, dar e greu. Fotbalul nostru se scufundă tot mai tare, iar noi stăm nepăsători”, a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Statisticile lui Florinel Coman din acest sezon sunt slabe, doar trei goluri şi trei pase decisive în 21 de meciuri. Stagiunea trecută a fost şi mai slabă, un gol şi cinci pase decisive în 21 de partide.

În acest moment, mijlocaşul crescut de Gică Hagi are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

Becali, critici pentru Florinel Coman

Gigi Becali, patronul lui FCSB, le-a reproşat neimplicarea şi inconstanţa lui Florinel Coman şi lui Octavian Popescu.

Problemele se ţin lanţ de FCSB în ultima vreme, iar acest lucru se poate observa prin prisma locului ocupat în campionat şi a rezultatelor slabe din Conference League. Unul dintre factorii care au făcut ca ”roş-albaştrii” să aibă acest început slab de sezon este lipsa de formă a jucătorilor de bază, precum Octavian Popescu şi Florinel Coman.

Gigi Becali i-a mustrat pe cei doi jucători şi i-a oferit drept exemple pe Andrei Cordea, care se află într-o formă extraordinară şi despre care patronul lui FCSB spune că va fi următorul jucător care va pleca pe o sumă importantă, şi pe Dennis Man, aflat într-o formă bună la Parma.

”Le-am zis lui Tavi şi Coman că nu am avut oferte clare pentru ei. 'Vrei ofertă? Uite cine o să plece primul: Cordea'. De ce? Pentru că e constant şi pleacă. Man era vedetă, era extraordinar?

Man avea constanţă, nu a fost un extraordinar, dar băiatul patronului american se uita pe statistici, ăla când te vede că alergi patru kilometri într-un meci, nu te ia pe tine.

'Tavi, Florinele! Băi, trebuie să alergi 12 kilometri pe meci, Man de aia a plecat, m-a ajutat el, alerga, dădea pasă de gol, dădea gol”, a declarat Gigi Becali în urmă cu două săptămâni.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele