Ultima oră
PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1 PSG a trecut şi de Rennes şi a bifat a cincea victorie în Ligue 1
VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi VIDEO | AC Milan - Lecce 3-0. Românii Alexandru Borbei şi Rareş Burnete au fost rezerve neutilizate la învinşi
VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2 VIDEO | Borussia Dortmund - Bochum 4-2. Gazdele au revenit spectaculos de la 0-2
VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic VIDEO | ”Nu este bine”. Aspectul care l-a deranjat foarte tare pe Zeljko Kopic
VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul” VIDEO | Liviu Ciobotariu era ferm convins că nu va pierde cu Dinamo. ”Am controlat jocul”
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 2-2. Soarta partidei s-a răsturnat în ultimele minute

VIDEO EXCLUSIV | Concluzia serii după ce Leo Strizu a demisionat: ”E vina celor de la FCSB, nu l-au luat în cantonament şi nu îl lăsau în vestiar. Nu a mai rezistat psihic!”

FCSB Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21039952/1/captura-ecran-663.png

Antrenorul echipei FCSB, Leonard Strizu, a anunţat joi seara, după victoria obţinută în meciul cu Petrolul de către bucureşteni, că va demisiona din funcţia deţinută la gruparea din Berceni.

Echipa bucureşteană FCSB a învins joi, pe teren propriu, fomaţia Petrolul Ploieşti, scor 4-1, în ultimul meci al etapei a 28-a din Superligă.

Adrian Cristea a analizat decizia lui Leo Strizu. El susţine că nu a fost un moment potrivit pentru a pleca de la echipă. Fostul atacant a precizat că este şi vina celor de la FCSB, deoarece nu l-au tratat corespunzător. 

”Clar că i-a ajuns şi lui... toată lumea face mişto de el. Şi presa, şi oamenii din fotbal. Probabil nu a mai rezistat psihic. Cred că e un moment neinspirat. E şi puţin vina celor de la FCSB că l-au tratat în felul acesta. Nu îl lăsau în vestiar, nu l-au luat în cantonament... dacă tot îl pui antrenor principal, îl laşi lângă echipă. Nu poţi să îl tratezi în halul acesta”, a spus Adrian Cristea, la Prima Sport. 

FCSB a trecut cu scorul de 4-1 de Petrolul, în ultimul meci al etapei a 28-a

A fost un start lansat pe Arena Naţională, cu două goluri marcate în primele zece minute. Mai întâi, a deschis scorul Şut, în minutul 5, însă oaspeţii au egalat în minutul 9, când a înscris Mathaus. Din acel moment, FCSB a trecut la conducerea meciului şi în minutul 27, arbitrul Ionuţ Coza a dictat penalti la faultul în careu al lui Borţa asupra lui Olaru.

A transformat Compagno pentru 2-1. Atacantul italian de la FCSB avea să facă dubla în minutul 57, punând pe tabelă scorul de 3-1, iar ultimul gol al întâlnirii a fost opera lui Edjouma, care a înscris din foarfecă în minutul 87.

În clasament, FCSB a revenit pe locul al treilea, cu 54 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele