Ultima oră
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor
Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna
Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină” Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină”

VIDEO | Cristi Balaj, încrezător înaintea partidei cu Maribor. ”Am încredere că vom obţine un rezultat bun”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20832791/2/bala.jpg

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj este încrezător înaintea returului cu Maribor, care o poate duce pe echipa lui Dan Petrescu în grupele Conference League.

”Este cel mai definitoriu moment al sezonului actual, trebuie să fim concentraţi pentru că este o partidă importantă, am încredere în jucători aşa cum am mărturisit şi în precedentele interviuri, din punctul meu de vedere avem jucători mai buni decât cei de la Maribor, un staff tehnic şi un antrenor mai bun decât adversara noastră. 

Ei au avut nişte schimbări în campionat, au jucat oarecum diferit, unii jucători nu au evoluat decât în competiţiile europene, meciuri importante şi nu întâmplător au obţinut rezultate mai bune în competiţia europeană decât în campionat, dar nici noi nu am câştigat în ultima etapă, chiar dacă am jucat foarte bine şi am avut multe situaţii de gol, spectatorii au rămas până echipa a părăsit terenul de joc şi a aplaudat jucătorii. Simt că spectatorii vor fi alături de echipă, îi simt aproape şi am încredere că vom obţine un rezultat bun. 

Sumele din competiţiile europene sunt importante, noi suntem obişnuiţi să jucăm în competiţiile importante, trebuie doar să demonstrăm spirit, atitudine, spectatorii să fie lângă noi să încurajeze echipa. Le urez succes şi celorlalte două echipe româneşti care joacă astăzi, suntem un club care încurajează fairplay-ul, încurajează ca să avem o competiţie corectă şi e important pentru fotbalul românesc să avem cât mai multe echipe care acumulează puncte, iar sezonul viitor nu se ştie ce echipe vor fi sau se vor folosi de acest punctaj.”, a spus Cristi Balaj înainte de partida lui CFR Cluj cu Maribor.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele